2777
2789
فاطمه خانم اینم یه کیک شیر دیگه.من فقط روش را با خامه تزیین میکنم. https://uupload.ir/files/ht8_sc ...

چ خیشگلهههه😍😍😍

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ژله قلب. https://uupload.ir/files/3mbv_screenshot_۲۰۲۱۰۲۱۱-۱۳۲۹۳۱_whatsapp.jpg

هر چی میزترین با دستور پخت لطفن بزارین 😅😅😅

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
خیلی. من عاشقشم. من فقط بدون خامه میخورم یا با یه قاشق خامه. ولی با خامه خیلی خوشمزس. من وقتایی ...

من دیروز هر چی گشتم پیجت رو تو پاپیون پیدا نکردم☹☹☹چجوری پیدات کنم

رنده درشت و شکلات کارات رو رنده یک بار بکش،رفت و برگشتی رنده نکن بله اون تراش برای سفره اراییه ، ...

زن_زندگی#  

من اگه پسر بودم ی همچین زنی میگرفتم😅😅😅

فدات اجي😍😍 دخترت نازتو ندادي ب ما شنبه داريم ميريم خواستگاري🤪🤪

خواستگاری کی😍😍💟

دیانا عیین چی دارم میترسممم استرس دااارم😭😭داریم میریم پینت بال ...نه نفر بودیم من نمیخواستم برم گفتن بیا ده نفر باید بشیم منو و چهار نفر دیگه یه تیم ....خواهرشوهر هم یه تیم همه خودی هستیم اما رقیب😬😬

اره قالب سیلیکونی قالب مافین هستش تو فر هم گذاشته میشه اون کوچولو موشولوها که من عااشقشون شدم تو ...

مرسی عزیزم.

به منم یاد بده😃😃😃

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
زن_زندگی#   من اگه پسر بودم ی همچین زنی میگرفتم😅😅😅

😂😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز