فاطمه خانم اینم یه کیک شیر دیگه.من فقط روش را با خامه تزیین میکنم. https://uupload.ir/files/ht8_sc ...
چ خیشگلهههه😍😍😍
هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط"و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي بیــن اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط"و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي بیــن اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
خیلی. من عاشقشم. من فقط بدون خامه میخورم یا با یه قاشق خامه. ولی با خامه خیلی خوشمزس. من وقتایی ...
من دیروز هر چی گشتم پیجت رو تو پاپیون پیدا نکردم☹☹☹چجوری پیدات کنم
فدات اجي😍😍 دخترت نازتو ندادي ب ما شنبه داريم ميريم خواستگاري🤪🤪
خواستگاری کی😍😍💟
دیانا عیین چی دارم میترسممم استرس دااارم😭😭داریم میریم پینت بال ...نه نفر بودیم من نمیخواستم برم گفتن بیا ده نفر باید بشیم منو و چهار نفر دیگه یه تیم ....خواهرشوهر هم یه تیم همه خودی هستیم اما رقیب😬😬
اره قالب سیلیکونی قالب مافین هستش تو فر هم گذاشته میشه اون کوچولو موشولوها که من عااشقشون شدم تو ...
مرسی عزیزم.
به منم یاد بده😃😃😃
خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است. گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺 توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است. گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺 توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!