2777
2789
فاطمه خانم اینم یه کیک شیر دیگه.من فقط روش را با خامه تزیین میکنم. https://uupload.ir/files/ht8_sc ...

چ خیشگلهههه😍😍😍

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ژله قلب. https://uupload.ir/files/3mbv_screenshot_۲۰۲۱۰۲۱۱-۱۳۲۹۳۱_whatsapp.jpg

هر چی میزترین با دستور پخت لطفن بزارین 😅😅😅

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
خیلی. من عاشقشم. من فقط بدون خامه میخورم یا با یه قاشق خامه. ولی با خامه خیلی خوشمزس. من وقتایی ...

من دیروز هر چی گشتم پیجت رو تو پاپیون پیدا نکردم☹☹☹چجوری پیدات کنم

رنده درشت و شکلات کارات رو رنده یک بار بکش،رفت و برگشتی رنده نکن بله اون تراش برای سفره اراییه ، ...

زن_زندگی#  

من اگه پسر بودم ی همچین زنی میگرفتم😅😅😅

فدات اجي😍😍 دخترت نازتو ندادي ب ما شنبه داريم ميريم خواستگاري🤪🤪

خواستگاری کی😍😍💟

دیانا عیین چی دارم میترسممم استرس دااارم😭😭داریم میریم پینت بال ...نه نفر بودیم من نمیخواستم برم گفتن بیا ده نفر باید بشیم منو و چهار نفر دیگه یه تیم ....خواهرشوهر هم یه تیم همه خودی هستیم اما رقیب😬😬

اره قالب سیلیکونی قالب مافین هستش تو فر هم گذاشته میشه اون کوچولو موشولوها که من عااشقشون شدم تو ...

مرسی عزیزم.

به منم یاد بده😃😃😃

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
زن_زندگی#   من اگه پسر بودم ی همچین زنی میگرفتم😅😅😅

😂😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!