2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://uupload.ir/files/n5qx_img_20210211_155023.jpg

مبارکه اینا روخریدی؟

اون قالب گردو چند خریدی؟البته باید کاغذ روغنی بندازی توش

منم ازون قالب بیضی باید بخرم برا نان چای😁

دیروز نان چای بردم خونه مامانم چقققققد خوشش اومد😅😅

مبارکه پروانه. میگم اون قالب سیلیکونی برای فر هست؟ اون کاسه کوچکیا را برای چی خریدی. منم کسپولاش ...

اره قالب سیلیکونی قالب مافین هستش تو فر هم گذاشته میشه

اون کوچولو موشولوها که من عااشقشون شدم توش تارت گردویی برای عید درست میکنم😉

https://uupload.ir/files/n5qx_img_20210211_155023.jpg

اون تراش بزرگ برا چیه؟😂

شاپرکی هی می‌خوام بپرسم یادم میره،اون دفعه ازت پرسیدم برا روکیکت وی ریختی گفتی شکلات تخته ایو رنده کن بریز یادته؟رنده میکنم ولی شبیه پودر میشه اصلا مثل مال تو نمیشه با دندونه درشت میکنمااا

اون تراش بزرگ برا چیه؟😂 شاپرکی هی می‌خوام بپرسم یادم میره،اون دفعه ازت پرسیدم برا روکیکت وی ریختی ...

رنده درشت و شکلات کارات رو رنده یک بار بکش،رفت و برگشتی رنده نکن

بله اون تراش برای سفره اراییه ،برای هویج باهاش گل میدرستم😄

رنده درشت و شکلات کارات رو رنده یک بار بکش،رفت و برگشتی رنده نکن بله ائن تراش برای سفره اراییه ، ...

رفت و برگشتی نمیکنم یه بار میکشم ولی می‌شکنه ریز ریز میشه خیلی دوس دارم اون مدلی بشه😤

اره قالب سیلیکونی قالب مافین هستش تو فر هم گذاشته میشه اون کوچولو موشولوها که من عااشقشون شدم تو ...

من تارت حاضری خریدم مگه تارتم خودت میتونی درست کنی؟

پروانه جون می‌خوام مربا هویج بپزم دخترم میخواد تو چجوری میپزی؟

@negin_slh   بیا اگه دوست داری

عه مرسییی من عاشق اشپزیم 😍😍😍

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇