2777
2789
عنوان

اوناییکه دو تا بچه دارید ، لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 21 پست
چه سخته خب باید دخترتو قانع کنی پسرت که هنو خیلـــــی کوچولعه

خیلی سخته ، ببین ما توی خانواده خودمون رابطمون خیلی خوبه ،به ندرت با شوهرم بحث داشتیم،هیچ وقت حرف زشت بهم و به بچه هامون نزدیم، حالا خواهرم برعکس، برخلاف میل بابام با کسی ازداوج کرد که اصلا ادم خوبی نیست و دهنش پر حرف زشته، دخترش هم یاد گرفته، دختر خواهرم بشدت بد بود ، همه از دستش عاصی بودن،خواهرم دید نمیتونه کاری کنه ،ول کرد زندگیش رو ، یعنی رفت سر کار، هم از دست بچش خلاص شد ، هم درامد مستقل پیدا کرد، بچشم انداختن سر من، حالا اون بزرگ شده و مستقل ، بی ادب هست اما انقدر داناست که خدا میدونه، بچه من از اون فقط بی ادبیهاش رو یاد گرفته، منم از این موضوع بیشتر ناراحتم، هیچ کس هم درکم نمیکنه

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
خیلی سخته ، ببین ما توی خانواده خودمون رابطمون خیلی خوبه ،به ندرت با شوهرم بحث داشتیم،هیچ وقت حرف زش ...

نگران نباش بچس فعلا مامان من میگه من لصن فک نمیکردم اینطوری خانوم بشی الان پز منو داداشمو به زن عموهام میده میگه اونا خیلی اذیتم کردن 

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش بچس فعلا مامان من میگه من لصن فک نمیکردم اینطوری خانوم بشی الان پز منو داداشمو به زن عموه ...

افرین بهش ، واقعا خیلی سخته،اطرافیان سختترش میکنن، خدا کنه برای منم این طور بشه، البته همه بهم میگن‌، چون دخترم از هر حیث خوبه، خدا شاهده بدون اجازه به وسایل هیچ کس دست نمیزنه، و چیزای دیگه،من خودم ناراحت میشم، وقتی دعواشون در میاد، 

آره دقیقا پدر و مادر من با طرفداری خواهر کوچیکم منو از چند فرزندی متنفر کردن برا همین یه دختر آورد ...

سنت بالا رفته دیکه نمیتونی ی دونه دیگه بیاری؟؟؟پدرمادر منم برا من خیلی کارا نکردن یادم نمیاد ی کیک تولد برام گرفته باشن ولی برا خواهرو برادرم هر سال تولد گرفتن .فقط دو سالم بود ی جشن تولدم گرفته بودن

دیگه یادم نی این تو دلم خیلی مونده.و خیلی فرقای دیگه ک خیلس بده دلم نمیخاد یاداوری شن

ولی خب اونام میگفتن بچه چیه نیار دیگه دیر بیار و فلان.ولی من ب حرفشون گوش نکردم چون فاصله سنی زیاد اصن ب درد نمیخوره و اوردم اونام خوشحالن ک دارن نوه دار میشن کلن مامان باباها ی چی میگن شما نباید گوش کنی

👩‍👧‍👧❤😍
ممنون از راهنماییتون، حتما این کارو میکنم ، امیدوارم اثر بذاره ، اره دخترم خیلی بیچاره داره اذیت میش ...

ن عزیزم نگران نباش بی ادبی نمیشه دخترت فقط عصبی میشه و میخواد واکنش نشون بده هنو رفتار درستو بلد نیست.بهش بگو حرف زشت نزنه براش توضیح بده ک داداشش کوچیک تره .چیزی نمیفهمه.با حرف زدن خیلی شاید اوصاع بهتر شه

👩‍👧‍👧❤😍
ن عزیزم نگران نباش بی ادبی نمیشه دخترت فقط عصبی میشه و میخواد واکنش نشون بده هنو رفتار درستو بلد نیس ...

بهش میگم واکنشی که نشون میدی درست نیست،اما فایده نداره، بعضی وقتا درسته عصبی میشه منم درکش میکنم،اما بعضی جاها نه،مثلا خواهر زادم پیام میده،داداشش میاد از دستش میگیره،نمیده و داداشش و بیداد و فحش و دعوا،میگم حالا بهش بده،بعد جواب اونو میدی، ولی قبول نمیکنه‌ ، خدا خودت صبر بده

سنت بالا رفته دیکه نمیتونی ی دونه دیگه بیاری؟؟؟پدرمادر منم برا من خیلی کارا نکردن یادم نمیاد ی کیک ت ...

نه جانم 44 سالمه دخترم 15 سالشه و شوهرم 52

دیره ...زندگیمونم مقداری اشفته ست فعلا