2777
2789
خدا شفاش بده

ممنونم عزیزم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ دکتری میخوایین برین ؟ مگه دکتر قحطه 

برا سقط مکرر میخوام، دکتری میخوام که کسانی با مشکل من ازش نتیجه گرفته باشن، وگرنه شش ماهه چندتا دکتر با تخصص همین خانم دکتر رفتم و نتیجه‌نگرفتم فقط وقت و پولمون هدر رفت، با کلی استرس به خاطر شرایط کرونا

مبتلا ب کرونا  خسته  له  داغون کلی درد دارم و از دیروز بیدارم و یه دیقه هم نخوابی ...

امیدوارم زودی حالت خوب بشه عزیزم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دخترررررم ۱۰ ماهشه از دیشب بی دلیل تب داررره نمیدونم چرا  ممکنه از دندون باشه؟۲۸ ام نوبت دکتر ...

تب دندون خیلی بالا نیست اگه تبش بالا هست حتما ببر دکتر

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

تب دندون خیلی بالا نیست اگه تبش بالا هست حتما ببر دکتر

نه بالا نیست فقط گرمه

جیکار کنم دوتا بچه کوچیک دارم هیچکسو ندارم بیاد این یگی‌رو بگیره توی این کرونا

۲۸ ام میریم شهرستان اوتجا مجبورم ببرمش

😭😭😭😭😭☹😭

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
انشاالله زود زود دیدارها تازه بشه🌹🌹 بهترین دوران ،دوران عَقده، قدر ثانیه به ثانیشو بدون حتی دلتنگ ...

ممنون عزیزم 

دعا کنید بتونیم زودتر بریم سر خونه زندگیمون 😞😞

نه بالا نیست فقط گرمه جیکار کنم دوتا بچه کوچیک دارم هیچکسو ندارم بیاد این یگی‌رو بگیره توی ای ...

اگه خیلی بالا نیست یکم استامینوفن بهش بده بررسی کن عفونت ادراری نداشته باشه علائم سرماخوردگی رو نداشته باشه روی لثه هاش هم دست بکش تا ببینی داغ و متورم هست یا نه نگران نباش چیزی نیست خدا برات حفظشون کنه تنها بودن توی شهر غریب سخته