2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترشگفت اول از حریره بادام و فرنی یا سرلاک برنج شروع کن هر غذایی که تو برنامه غذایی بچه میارید ۳ روز بهشبدید ببینید الرژی داره بانه بعد ادامه بدئد یا غذای بعدو امتحان کنید بعد پوره ها هویج و سیب زمینی برا یوبس نشدن چند قطره روغ زیتون میتونین به غذای نی نی اضافه کنین که من از اول روغن حیوانی استفاده کردم خیلی مقویه بعد سوپ اول از مرغ و سیب زمینی  و هوج اینو که به بچه دادین هربار یه چیزی بهش اضافه کنین ۳ روز بدید در صورت نداشتن الرژی مواد بعدی و اضافه کنین مثل نخود فرنگی لوبیا سبز کرفس سبزی جعفری و ...

سوپ گوشت با همی مواد پوره موز و سیب 

میکس برنج و خورشت با ماست و .....کمکم پیش میرید ابمیوه طبیعی 

بستگی ب بچه داره ..اگ ریفلاکس داشته باشه باید زودتر شروع بشه...تو بعضی از کشورها از ۴ ماه کلا شروع م ...

خب دختر منم رفلاکس داشت ولی دکترش نگفت بهش غذا بده....نمیدونم والا 

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی

من شیرم کم بود بچه اصلا شیرخشک نمیخورد  برای همین اول 4 ماهگی شروع کردم 

اولین غذا لعاب برنج بود بعد رفتم دکتر گفت بهش حریره هم میتونی بدی از همینا شروع کردم ولی بیشتر اول همون لعاب برنج رو دادم حتی خود برنج رو نمیدادم