منم دو هفته اس ب نامزدم گفتم نیاد انقدر دلم براش تنگ شده ها 😄
من دارم دق می کنم اون خونه قرنطینه زکی از خواهراش پرستارشه من بخاطر بچه ها من بخاطر بچه هام اومدمم خونه مامانم قرنطیینه شدم لعنت به کرونا
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
ن خداروشکر ولی اوایل مث سرماخوردگی بود الانم سرفه شدید اویشن خوردم ارومم بخدا از صب ک بیدارمیشم صبونه کلی دارو دمنوش نعنا و پونه و اویشن اب سیب اب هویج همشم خالم و عمه ها و اینا بهمون میرسن بابام از محل کارش گرفته متاسفانه و ماهم درگیر شدیم دیگ خانوادتن افتادیم بقیه هردقه ی چیزی میارن بخوریم دیگ خسته شدم
فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...