2777
2789
عنوان

شوهر بیعقل

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حساسی همش که نباید بگه تو درست میگی

خاک تو سرم که نمتونم جواب تیکه های مردمو بدم و میام با شوهر بیعقلم درددل کنم. اونم میزنه تو نقطه ضعفمم میگهتو حرف زدن بلد نیستی

میشه برا بچم دعا کنی....
چرا نگه مگه ماها سنگیم خواهر تاکی نگه؟باید بمیره از غصه اون موقع اونا میان دور از جونش زیر تابوتشو م ...

الان شوهرت بیاد پشت سر خواهرت بد بگه خوشت میاد؟

والا گفتنش به نظرم نتیجه ای نداره 

من خودم اول دیدم یه چی میگم سریع جبهه میگیره و انگار خانوادش تو جهان لنگه ندارن دیگه تصمیم گرفتم چیزی نگم خودش میبینه الان تازه برمیگرده میگه چرا تو طرف اونا رو میگیری مثلا میگم شاید فلان منظورو داشته شاید اینطوری بوده البته خداییشم خانوادش کار به کارمون ندارن و خواهراش طرف منم میگیرن 

یه چیزی هم هست من همیشه با خودش میرم خونه هاشون و زیادم نمیرم .یه جورایی همیشه با همیم  هر جا میریم با همیم برا همین اگه چیزی هم بگن یا کاری کنن خودش میبینه و خودش اول ناراحت میشه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
باشه خواهر شوهرتو اینجوری شاید شوهر بعضیا این مدلین که اگه سکوت کنن اونا پرروتر بشن تجربه کردم که می ...

والا اینجا که استارتر گفته و نتیجه نگرفته 

زیادیم بخوای پشت سرشون بد بگی و هی بگی فلانی اینو گفته اینجور کرده بدتر بحث ودعوا میشه تو خونه

به نظر من همونجا باید جوابشونو مثل خودشون  داد نباید بیای خونه و با شوهرت بحث کنی  

بعدم اگه همیشه با هم برین و بیاین دیگه نه وقتی میشه که پشت سرتون چیزی بگن .تیکه ای چیزی هم بخوان بندازن یا کاری کنن جلو شوهرتونه و خودش میبینه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند