2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 20 پست
خب منم همینو بهش میگم میگه من که میگم  😭😭😭  چند سالته؟

۲۸

خب یه دروغی بگو بپیچون

بگو با دوستم حانیه رفتیم‌کافه یچی‌خوردیم یه دور زدیم‌تو‌شهر برگشتیم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجز اون چی😂

به نظر من که دروغ نگو این کارا مگ قایم باشک ؟! 

به نظرم قانعشون کن که نیاز داری بری بیرون نیاز داری ازاد باشی اما با مامان بابات دوست باش دروغ گفتن و ... اعتمادشون نسبت بهت کم میشه بعدم دروغ بگی ک چی بشه به نظرم قانعشون کن 

خب‌واضح‌نمیگی‌اخه من‌هرجا ذلم‌بحاد میرم به کسیم نمیگم کجا بودم باکی بودم به کسی ربطی نداره اصلا مگ ...

خب ببین اشتباه نکن بابا مامانت صاحب اختیارتن به نظرم به جا اینکارا اگه قانعشون کنی خیلی بهتره  البته نظر من با نظر بقیه فرق داره فداتشم   

خب ببین اشتباه نکن بابا مامانت صاحب اختیارتن به نظرم به جا اینکارا اگه قانعشون کنی خیلی بهتره   ...

غلط کرده کسی‌که بخاد صاحب اختیار من شه

من‌یه‌انسانم نه یه ربات که صاحب داشته باشم

تو اگه صاحب داری خوش باشی‌با صاحابت

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
غلط کرده کسی‌که بخاد صاحب اختیار من شه من‌یه‌انسانم نه یه ربات که صاحب داشته باشم تو اگه صاحب داری ...

نمیدونم اما من با خانوادم دوستم قانعشون میکنم هر جا بخوام میرم ازادم هر چی بخوام برام فراهمه بی صاحبم نیستم هر کسی نظری داره ولی به نظرم هر چیزی به اندازه اش خوبه استقلال زیادی هم یه ضررهایی داره .........  

و یه نکته دیگ ادم هر جور عشقشه باید زندگی کنه من نظرمو گفتم تو هم یه نظری داری