2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اسمش که صداش میکنن یلداس ولی تو شناس نامه مریمه

خب بقیش اسی 

میرم پای درسم ، اومدم بقیش نوشته باشیا 🙂⁦❤️⁩

میگن وقتی دیگران برات دعا کنن دعات زودتر مستجاب میشه ، حالا چه بهتر که اون نفر شما نی نی سایتی های عزیز باشید😍 💞 میشه برای حاجتم صلوات بفرستید 💞😘 مرسی 

بقیه ش بذاذ

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

اخییی یلدا که الان چند روز از عروسیش میگذره بهم میگفت نمیوتونم اون زیاد رابطه میخواد من نمی تونم و اینکه مادرم پزشک زنان هستن گفته بود درد زیاد دارم مادرم گفته بود باید با عشق و لطافت رابطه برقرار کنید تا این درد کم کم کمتر شه 

یلدا مجبوره با زندگی کنار مردی که به قول خودش خودش انتخابش نکرده و درد کشیدن ولی لطفا نزارید بازم یلدا به جامعه ازدواج شه روز عقد یلدا از خوشحالی بال در اورده بود و الان خیلی پشیمونه ولی چون پشتیبانه ای نداره مجبور زندگی کنه کسی نداره پشتش بهش گرم باشه 

احتمالا چون رسول سنش هم زیاد و خیلی بچه دوست داره تا یه سال دیگه بچشم بغلش باشه 

فقط دعا کنید براش بتونه کنار رسول تغییر کنه و دوستش داشته باشه اخه راهی نداره 

اره ازدواج اصلا اونجوری مثل تو فیلما نیست اکثر جامعه ما اینجورین رسول و یلدا دوتاشون تباه شدن تباه تصمیم های غلشون که اونارو به این جا کشید 

یلدا الان واقعا ناراحت و تنها خوشیش اوردن یه بچس که همدمش بشه و مادری که هفتگی میاد خونش

دوستان من نوشتم چون احساس کردم جامعه نیاز داره به این داستانا تا واقعا دنیا رو ببیننن دخترای جون که تو نینی سایت فراون هستن که میخوان ازدواج کنن که داستان اکثر شون همینه لطفا هر کسی خونده یه کامنت بزار تا پر بازدید بشه همه بخونن 

واقعا متاسفم که وقتی دختری تو نی نی سایت تو سن کم میخواد ازدواج کنه ترغیبش میکننن که اره ازدواج کن از دست نده شوهرتو😥