2777
2789
۲۰تا بود ۲۰۰تا نبودا😂

قربونت برم..من ریاضیم ضعیفه بین خودمون بمونه 

💔أَلسَّلامُ عَلَى الشِّفاهِ الذّابِلاتِ 💔سلام بر آن لب هاى خشکیده💔أَلسَّلامُ عَلَى النُّفُوسِ الْمُصْطَلَماتِ💔سـلام بر آن جان هاى مُستأصل و ناچار 💔أَلسَّلامُ عَلَى الاَْرْواحِ الْمُخْتَلَساتِ💔 سـلام بر آن ارواحِ (از کالبد) خارج شده ،أَلسَّلامُ عَلَى الاَْجْسادِ الْعارِیاتِ💔 سلام بر آن جسـدهاى برهـنه بر خاک💔 أَلسَّلامُ عَلَى الْجُسُومِ الشّاحِباتِ💔سـلام بر آن بدن هاى لاغر و نحیف💔 أَلسَّلامُ عَلَى الدِّمآءِ السّآئِلاتِ💔 سلام بر آن خون هاى جارى💔 أَلسَّلامُ عَلَى الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ💔سلام بر آن اعضاىِ قطعه قطعه شده💔 دلبـرا در هـوسِ دیـدنِ رویـت دلِ مـن تـاب نـدارد ؛ نگهـم خـواب نـدارد ؛ قلـمم گوشـهِ دفتـر غـزلِ نـاب نـدارد ؛ همـه گـویند به انگشـتِ اشـاره ، مگـر این عاشـقِ دلسـوختـه اربـاب ندارد؟!تـو کجـایی گـل نـرگـس؟!؟!💔ز فـراقـت دلِ مـن تـاب ندارد...!💔♥اَللّهُــمَّ عَجِّــل لِوَلیِّــکَ الْفَـــرَجک♥ 
😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕 اعتصامی هستی؟🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫

خوووووووووبی مهربون 😍😍😍😍 آره برگشتم حالم خوبه

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵تاتسبیح انجام دادم استاتر....التماس دعا من خیلی دعاکنید فک کنیدخاهرتونم😔

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
۵تاتسبیح انجام دادم استاتر....التماس دعا من خیلی دعاکنید فک کنیدخاهرتونم😔

حاجت روا بشی قربونت برم این تسبیح خیلی حاجت میده..حاجت روا بشی ان شاءالله 

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕 اعتصامی هستی؟🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫

جسارت نباشه 

صبح_بخیر_ایران#  

💔أَلسَّلامُ عَلَى الشِّفاهِ الذّابِلاتِ 💔سلام بر آن لب هاى خشکیده💔أَلسَّلامُ عَلَى النُّفُوسِ الْمُصْطَلَماتِ💔سـلام بر آن جان هاى مُستأصل و ناچار 💔أَلسَّلامُ عَلَى الاَْرْواحِ الْمُخْتَلَساتِ💔 سـلام بر آن ارواحِ (از کالبد) خارج شده ،أَلسَّلامُ عَلَى الاَْجْسادِ الْعارِیاتِ💔 سلام بر آن جسـدهاى برهـنه بر خاک💔 أَلسَّلامُ عَلَى الْجُسُومِ الشّاحِباتِ💔سـلام بر آن بدن هاى لاغر و نحیف💔 أَلسَّلامُ عَلَى الدِّمآءِ السّآئِلاتِ💔 سلام بر آن خون هاى جارى💔 أَلسَّلامُ عَلَى الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ💔سلام بر آن اعضاىِ قطعه قطعه شده💔 دلبـرا در هـوسِ دیـدنِ رویـت دلِ مـن تـاب نـدارد ؛ نگهـم خـواب نـدارد ؛ قلـمم گوشـهِ دفتـر غـزلِ نـاب نـدارد ؛ همـه گـویند به انگشـتِ اشـاره ، مگـر این عاشـقِ دلسـوختـه اربـاب ندارد؟!تـو کجـایی گـل نـرگـس؟!؟!💔ز فـراقـت دلِ مـن تـاب ندارد...!💔♥اَللّهُــمَّ عَجِّــل لِوَلیِّــکَ الْفَـــرَجک♥ 
خوووووووووبی مهربون 😍😍😍😍 آره برگشتم حالم خوبه

مرسییییی🥰🥰🥰❤❤❤❤ گفتم نرو بری برمیگردی🤣😆😆🔫

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عجب🤣🤣🤣 باشه به هیچکس نمیگم ریاضیت ضعیفه😂 بچه ها پست منو ندید بگیرین😁

😅😅😅

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
متوجه نشدم آجی 

سلام عزیزم   ختم بسم الله بعضی دوستان که برمیدارند 

ذکر این هست : بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم 

چون در عنوان فقط یک بار  نوشته شده بود برای این پرسیدم 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
جسارت نباشه  صبح_بخیر_ایران#  

علم غیب ک ندارم😕😕😕💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عجب🤣🤣🤣 باشه به هیچکس نمیگم ریاضیت ضعیفه😂 بچه ها پست منو ندید بگیرین😁

ممنون گلم...😘😉🤩🌹