2777
2789
۲۰تا بود ۲۰۰تا نبودا😂

قربونت برم..من ریاضیم ضعیفه بین خودمون بمونه 

💔أَلسَّلامُ عَلَى الشِّفاهِ الذّابِلاتِ 💔سلام بر آن لب هاى خشکیده💔أَلسَّلامُ عَلَى النُّفُوسِ الْمُصْطَلَماتِ💔سـلام بر آن جان هاى مُستأصل و ناچار 💔أَلسَّلامُ عَلَى الاَْرْواحِ الْمُخْتَلَساتِ💔 سـلام بر آن ارواحِ (از کالبد) خارج شده ،أَلسَّلامُ عَلَى الاَْجْسادِ الْعارِیاتِ💔 سلام بر آن جسـدهاى برهـنه بر خاک💔 أَلسَّلامُ عَلَى الْجُسُومِ الشّاحِباتِ💔سـلام بر آن بدن هاى لاغر و نحیف💔 أَلسَّلامُ عَلَى الدِّمآءِ السّآئِلاتِ💔 سلام بر آن خون هاى جارى💔 أَلسَّلامُ عَلَى الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ💔سلام بر آن اعضاىِ قطعه قطعه شده💔 دلبـرا در هـوسِ دیـدنِ رویـت دلِ مـن تـاب نـدارد ؛ نگهـم خـواب نـدارد ؛ قلـمم گوشـهِ دفتـر غـزلِ نـاب نـدارد ؛ همـه گـویند به انگشـتِ اشـاره ، مگـر این عاشـقِ دلسـوختـه اربـاب ندارد؟!تـو کجـایی گـل نـرگـس؟!؟!💔ز فـراقـت دلِ مـن تـاب ندارد...!💔♥اَللّهُــمَّ عَجِّــل لِوَلیِّــکَ الْفَـــرَجک♥ 
😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕 اعتصامی هستی؟🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫

خوووووووووبی مهربون 😍😍😍😍 آره برگشتم حالم خوبه

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۵تاتسبیح انجام دادم استاتر....التماس دعا من خیلی دعاکنید فک کنیدخاهرتونم😔

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
۵تاتسبیح انجام دادم استاتر....التماس دعا من خیلی دعاکنید فک کنیدخاهرتونم😔

حاجت روا بشی قربونت برم این تسبیح خیلی حاجت میده..حاجت روا بشی ان شاءالله 

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕 اعتصامی هستی؟🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫

جسارت نباشه 

صبح_بخیر_ایران#  

💔أَلسَّلامُ عَلَى الشِّفاهِ الذّابِلاتِ 💔سلام بر آن لب هاى خشکیده💔أَلسَّلامُ عَلَى النُّفُوسِ الْمُصْطَلَماتِ💔سـلام بر آن جان هاى مُستأصل و ناچار 💔أَلسَّلامُ عَلَى الاَْرْواحِ الْمُخْتَلَساتِ💔 سـلام بر آن ارواحِ (از کالبد) خارج شده ،أَلسَّلامُ عَلَى الاَْجْسادِ الْعارِیاتِ💔 سلام بر آن جسـدهاى برهـنه بر خاک💔 أَلسَّلامُ عَلَى الْجُسُومِ الشّاحِباتِ💔سـلام بر آن بدن هاى لاغر و نحیف💔 أَلسَّلامُ عَلَى الدِّمآءِ السّآئِلاتِ💔 سلام بر آن خون هاى جارى💔 أَلسَّلامُ عَلَى الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ💔سلام بر آن اعضاىِ قطعه قطعه شده💔 دلبـرا در هـوسِ دیـدنِ رویـت دلِ مـن تـاب نـدارد ؛ نگهـم خـواب نـدارد ؛ قلـمم گوشـهِ دفتـر غـزلِ نـاب نـدارد ؛ همـه گـویند به انگشـتِ اشـاره ، مگـر این عاشـقِ دلسـوختـه اربـاب ندارد؟!تـو کجـایی گـل نـرگـس؟!؟!💔ز فـراقـت دلِ مـن تـاب ندارد...!💔♥اَللّهُــمَّ عَجِّــل لِوَلیِّــکَ الْفَـــرَجک♥ 
خوووووووووبی مهربون 😍😍😍😍 آره برگشتم حالم خوبه

مرسییییی🥰🥰🥰❤❤❤❤ گفتم نرو بری برمیگردی🤣😆😆🔫

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عجب🤣🤣🤣 باشه به هیچکس نمیگم ریاضیت ضعیفه😂 بچه ها پست منو ندید بگیرین😁

😅😅😅

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
متوجه نشدم آجی 

سلام عزیزم   ختم بسم الله بعضی دوستان که برمیدارند 

ذکر این هست : بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم 

چون در عنوان فقط یک بار  نوشته شده بود برای این پرسیدم 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
جسارت نباشه  صبح_بخیر_ایران#  

علم غیب ک ندارم😕😕😕💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عجب🤣🤣🤣 باشه به هیچکس نمیگم ریاضیت ضعیفه😂 بچه ها پست منو ندید بگیرین😁

ممنون گلم...😘😉🤩🌹