2777
2789
عنوان

خونم پرمورچه شدهه؟؟ چه کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 71 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما دو مدلش رو داریم یه مدل شاسی بلند و کشیده یه مدل خیلی ریز و کوچولو😂 قبلا قلم مورچه میزدم خوب ...

😂😂😂😂

وای خدایا ازماهم سیاه و بزرگ بودن 

دوروز خونه نبودم دوس دختراشونو اوردن بی ادبی کردن 

زادو ولد هم کردن چون ریز میزه هم زیادشده

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

خخخ من پوست خیار ریختم در خونشون کوچولو کوچولو  بردن تو خونه بخورنش     فلفل هم ری ...

صابون پودر کنین بریزین تو لونشون شاید بیان بخورن و فدا بشن تا تموم بشه ولی باز بریزین

صابون پودر کنین بریزین تو لونشون شاید بیان بخورن و فدا بشن تا تموم بشه ولی باز بریزین

یعنی باصابون دیگه نمیان واقنی؟؟ 

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

مورچه حشره ایست بس بی آزار ............ پر سوسک که نشده ماتم گرفتین .

مرسی😮😮

عزیزم اسپری کامِن ؟؟

آره عزیزم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
خندم گرفت یهو ولی به نظرم یکم لیمو با اب قاطی کن بریز تو شیشه پاک کن بریز رو محل رفت و امدشون شاید ک ...

شاید نمیخام قطعی بگو😂

نه می بردن تو خونشون  دیگه نمیدونم اون تو باهاش چیکار کنن

الان خاستی پز بدی خیار میخری 

بابا لاکچری بابا پولدار😂😂😂

شوخی#

نکه خیار گرون شده😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز