2821
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 42 پست

وجود داشتنش که داره این حرفا حرفای فمنیستیه که حتی میگن مرد هم میتونه حامله بشه🙂قطعا وجود داره ثابت هم شده اما اینکه دیگه پرده باشه و کرکره داشته باشه و خونریزی مثل فواره ی وسط شهر و فلانو و نمیدونم کلی وحشتناک و بزرگ نیست آقا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا بکارت باشه یا نباشه کسی ک بخواد کاری کنه براش مهم نیست که.

این چیزا رو بزرگش نکنید توی ذهن های مردم 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

آره وجود نداره ،این یه حقیقته چیزی به اسم پرده بکارت وجود نداره که مانع رابطه جنسی بشه و اونیم که موقع اولین رابطه خون ریزی میبینه ناشی از پاره شدن هایمنه

شاید سال ها بعد وقتی یه جایی با هم روبه رو شدیم بگیم این غریبه چقدر شبیه خاطره های من بود

یه مشت ادم به اصطلاح روشنفکر هر گهی میخوان میگن بعد یه مشت ادم کور و کر دنبالشون میرن 

قشنگ  بگن ما میخوایم آزاد رابطه داشته باشیم و هرکار و غلطی کنیم چرا علم رو خراب میکنن؟؟

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

پس اونکی ک ما داشتیم چی بود.نکنه ایزوگام کرده بودن ما رو  

فقط جان جدتون هی نگید خوش اومدی.دیر اومدی نخا زود بری و این چیزا.دوسال پیش عضو بودم گوشیمو عوض کردم رمزنداشتم الان دوباره اومدم

یه جوری از وجود نداشتن بکارت حرف میزنن که هر بچه ننه ای که سر از تخم در آورد شهامت تجربه رابطه رو داشته باشه. اصلا اگه بر فرض محال وجود هم نداشته باشه مامان ها خوب کاری کردن که ترسوندن البته فکر نکنم مادری بچه اش رو اینجوری تربیت کرده باشه

اون طوری که دخترای ایرانی فک میکنن یه چیزی اونجارو پوشونده نیست اصلا این دروغه 

یه تیکه پوست هست که بخشی از ورودی واژن رو میپوشونه و کامل کش میاد و به هیچ وجه هم با نگاه کردن بهش نمیشه فهمید رابطه داشتین یا نه و این کاملا اثبات شدست 

علت خونریزی اولین رابطه کش اومدن اون بافت و آسیب به بافت واژن هست

✖ forget who forgets you
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز