2777
2789
عنوان

چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 27 پست
ان شالله همه چی درست میشه ، شما مواظب رفتارهای خودت باش بی گدار به آب نزن ، بهش محبت بکن صبور و تودا ...

توکل ب خدا بخدا اینهمه بی مهری و بی محبتی میکنه فقد دارم نهایت سعیمو میکنم که من فقد محبت کنم یه وقتایی میگم بزار منم بی محبتی کنم بعد دوباره میگم شوهرم وللش محبتم کنم جای بدی نمیره 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی دونم والا حالا برید مشاور ببینید چی میشه  یه چیز دیگه از لحاظ خیانت و ...ازش مطمئنی ؟

اره مطمنم کاری نمیکنه نمیدونم والا خداروشکر دو روز یخورده بهتر شده سردیش کمتر مثلا دیگه جاهامون کنار هم میندازه قبلا ازم دور مینشست دور میخوابید ولی الان بهتر شده 

اره مطمنم کاری نمیکنه نمیدونم والا خداروشکر دو روز یخورده بهتر شده سردیش کمتر مثلا دیگه جاهامون کنار ...

خداراشکر ان شالله کم کم بهتر میشه، شایدم چون ازت دور بوده فکر زیاد می کرده برا همین وقتی میدیدت ازت سرد میشده ، اگه اوضاع خوب شد زودتر عروسی کنید از هم دور نباشید

خداراشکر ان شالله کم کم بهتر میشه، شایدم چون ازت دور بوده فکر زیاد می کرده برا همین وقتی میدیدت ازت ...

قرار اگ مشگلمون حل بشه یعنی شوهرم همون روز اول ک اومدیم گفت اگ مشگلمون حل بشه جمع و جور کنیم بریم سر زندگی دیگه خسته شدم اگ هم مشگل حل شد زود جدا بشیم 

یعنی چی؟

اونجا اشتباه تایپی داشتم نوشتم حل شد جدا بشیم 

بعد درستشو نوشتم ک گفته اگ مشگلمون حل نشد خدایی نکرده جدا میشیم زبونم لاللللل