2777
2789
عنوان

تولدم سوپرایز شدم+عکس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 19 پست

تولدتون مبارک باشه

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدت مبارکشون باشه .... چنان گفتی از من گذشته ۲۵ سالته همش ک  من ۳۱ سالمه بیا ببین چ میکنم ب ...

توخونمون مامان بابامم تولدشون حتما باید کیک سفارش بدن همیشه تولد داشتیم پارسال زدتوذوقم متعجب پرسید تولدمیگیرین؟منم گفتم لابد دیگه تولد بی تولد  ولی خوب جبران کردامسال  

Ensemble à Paris یعنی با هم در پاریس
توخونمون مامان بابامم تولدشون حتما باید کیک سفارش بدن همیشه تولد داشتیم پارسال زدتوذوقم متعجب پرسید ...

دستش درد نکنه .انشاالله ۱۲۰ تا دیگه از این تولد ها کنار هم بگیرید و خوشبخت باشید همیشه