2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 23 پست
هی گریه میکرد و ناله که شوهرت عوضیه میخواد با کاراش منو بکشه توام چسبیدی به اون تا وقتی با اونی اسم ...

وای چقدربد.چندسالت بود؟به قول هلاکویی طلاق جراحیه درهرصورت به روحت آسیب میزنه وبایدوقتی باشه ک دیگه چاره ایی نمونده.مامانت چطوری الان خودشومیبخشه الکی الکی یه زندگیوپاشوند‌.کاش مشاوره میرفتین قبلش

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
وای چقدربد.چندسالت بود؟به قول هلاکویی طلاق جراحیه درهرصورت به روحت آسیب میزنه وبایدوقتی باشه ک دیگه ...

شوهرمم مشکل داشت ولی میخواستم کنار بیام آخر سر  و برگردم الانم دلم استقلال میخواد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره ولی الان که باهاش دعوام میشه دلم استقلال قبلیمو میخواد 😣شایدم من دیونه شدم 

این پستت رو بخون

سلام چند شب پیش شوهرم بدجور منو زیر بار کتک گرفت بیشتر به سرم با مشت ضربه میزد. سرم گیج میره هنوز سنگینه درد میکنه خوب نشده. خیلی بیشرفه چون بدنمم کبود شده قبول نمیکنه میگه من فقط تو سرت زدم خودت از قبل بدنت کبود بوده یا جایی خورده

میدونی ضربه به سر ، باعث چی میشه ، پارکینسون ، آلزایمر ، پارگی و مشکلات شدید شبکیه 

دلت برای اینا تنگ شده؟ 

باور کن شوهرت اصلا عادی نبوده

روی شرایط الانت تمرکز کن 

سعی کن شرایط رو بهتر کنی

شوهرمم مشکل داشت ولی میخواستم کنار بیام آخر سر  و برگردم الانم دلم استقلال میخواد

پس فقط قضیه بی احترامی به مامانت نبودخیلی فراتربود.باهمچین مردی نمیشدسرکرد.الانم این حسات وافکارت درست نیست بایدصبرکنی تاشرایطت بهتربشه

اگربری سرکارومشاوره حالت خیلی خوب میشه ازاین حال درمیای

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
این پستت رو بخون سلام چند شب پیش شوهرم بدجور منو زیر بار کتک گرفت بیشتر به سرم با مشت ضربه میزد. س ...

ممنونم عزیزم حق با شماست یادآوری کردی برای زندگیمود😓ولی شرایط بعد طلاقم گاهی سخت میشه... 

هیچی فعلا تکلیفش نا مشخصه 

پیش کیه الان؟

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
ممنونم عزیزم حق با شماست یادآوری کردی برای زندگیمود😓ولی شرایط بعد طلاقم گاهی سخت میشه... 

احساساتت عادیه 

من کارم رو از دست دادم هنوز نتونستم کنار بیام 

شما که زندگیت بوده 

منتها از نظر من کارت درست بوده ، شوهرت اصلا عادی نبوده 

باید الان سعی کنی به فکر خودت باشی ، میتونی برو سر کار ، کم کم مستقل هم میشی و یادت باشه ، حال دوران دائما یکسان نماند ، غم مخور