دختری_ز_دیار_تابستان مدیر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 2307 عنوان ژله بستنی کسی بلده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 19 پست خانما دستورش بلدین میحام درست کنم تامزدم وخانوادش اینا واس شام میخان بیان میخام خوب باشهمیخام سفید و قرمز باشهتو بستی خوری 🤍 دوستداشتنتگناهباشدیاکاشتباه/گناهمیکنمتوراحتیباشتباه:/💜 1399/11/22 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
topol_bamaze عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 17788 مرسی فقط ی جوریه از ترس گفتم شاید بستنیش کمه براهمین بازم بستنی ریختم ولی مزش هنوز خوب نشد نه زیادم بستنی اضافه نکن دیگه که میزانش بهم بخورهخواهش
دختری_ز_دیار_تابستان مدیر استارتر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 2307 نه زیادم بستنی اضافه نکن دیگه که میزانش بهم بخوره خواهش میدونی حالت دورنگ پیدا کردهی زرش سفیده زیرش حالت کرمی مث خوده ژله الوورا دوستداشتنتگناهباشدیاکاشتباه/گناهمیکنمتوراحتیباشتباه:/💜
topol_bamaze عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 17788 میدونی حالت دورنگ پیدا کرده ی زرش سفیده زیرش حالت کرمی مث خوده ژله الوورا آره معمولا اینجوری میشه باید بیشتر هم میزدی ولی الان هم خراب نمیشه اصلا نگران نباشدرهرحال اینجوری میشه لایه بستنی بالا میبنده و اینجوری میشه مخصوصا ژله آلوورا پایینش شفاف میشه بالاش سفید
دختری_ز_دیار_تابستان مدیر استارتر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 2307 آره معمولا اینجوری میشه باید بیشتر هم میزدی ولی الان هم خراب نمیشه اصلا نگران نباش درهرحال ا ... واای مرسی ازت هم حالت دورنگ گرفت هم مزش یکم تیزه گفتم نکنه خراب شدع دوستداشتنتگناهباشدیاکاشتباه/گناهمیکنمتوراحتیباشتباه:/💜
topol_bamaze عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 17788 واای مرسی ازت هم حالت دورنگ گرفت هم مزش یکم تیزه گفتم نکنه خراب شدع نه نه خراب نشده نگران نباشخواهش میکنم عزیزم