gntlcitizen مدیر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 31 عنوان اقایون چیکار کنن تعلیق نشن؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 72 پست چه پستهایی نذارن؟؟چه پستهای شرکت نکنن؟؟یه بار نمیان قانون های سایت رو توضیح بدن داشتن من لیاقت میخواد که تو لایقش نبودی😉 1399/11/22 | 12:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باورم عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 4849 سلام..ادب رو که قطعا باید رعایت کرد چه زن چه،مرد اما متاسفانه اینجا خانوما بی،حرمتی کنن به ما موردی ... درسته اما همه ی کاربرای خانم همچین رفتاری ندارند..شما خوب رفتار کنید تارفتار خوب ببینید برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
gntlcitizen مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 31 اخه مگه قراره از پشت گوشی چی بشه که اینقد قانونای سخت میذارین خود سایت زده جنسیت زن و مرد اگه خودش م ... احسنت..حرفت کاملا درسته داشتن من لیاقت میخواد که تو لایقش نبودی😉
gntlcitizen مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 31 درسته اما همه ی کاربرای خانم همچین رفتاری ندارند..شما خوب رفتار کنید تارفتار خوب ببینید بله قبول دارم خوب هم زیاده یکیش خود شمابرید از اول این تاپیک بخونید متوجه حرفام میشین داشتن من لیاقت میخواد که تو لایقش نبودی😉
iiinafasi عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1465 سلام جداازاینکه باید به همدیگه احترام بزاریمبعضی# از اقایون هستند ک جنسیت خودشونو خانوم میزنن ومزاحم خانمها میشن ودرخواست دوستی میدن لطفاااااا# رعایت کنید چه خانم چه اقا به همدیگر احترام بزارید#به عنوان یک خواهر یا برادر ☺️
سوگلیraتنها عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 245 احسنت..حرفت کاملا درسته بله من خیلی از آقایون رو تو سایت دیدم ک بیشتر از خانوما به آدم احتزام میذارن البته من بد نمیگم از آبجیا من همشونو دوس دارم ولی یه گاهی با حرفاشون دل آدمو میشکننولی بازم نوکر همشون هستم😊 کی گفته من یار ندارم دارم خوبشم دارم ایناهاش ⬅تنهایی
محبت_کن عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 91 بله شعر میتونید بذارید....متن...نظرسنجی....سوالای اجتماعی هم مشکلی نداره و حتی میتوید از خانمها در مورد مسائل اجتماعی مشورت بگیرید.
gntlcitizen مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 31 سلام جداازاینکه باید به همدیگه احترام بزاریم بعضی# از اقایون هستند ک جنسیت خودشونو خانوم میزنن و ... من حتی تاریخ تولدمم دقیی زدم😂زشته والا اینکاراحرمت نگه داشتن جزو اخلاق ادمای با شخصیته داشتن من لیاقت میخواد که تو لایقش نبودی😉
باورم عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 4849 بله قبول دارم خوب هم زیاده یکیش خود شما برید از اول این تاپیک بخونید متوجه حرفام میشین لطف دارید..بله میبینم و بارها بیتفاوت از کنار همچین کاربرایی رد شدم چه آقا چه خانم...اینجا مجازیه و دلیلی نداره که خودمونو برای افراد مجازی و غریبه اثبات کنیم... برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
iiinafasi عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1465 من حتی تاریخ تولدمم دقیی زدم😂 زشته والا اینکارا حرمت نگه داشتن جزو اخلاق ادمای با شخصیته 😁😁واسم پیش اومد اخه
iiinafasi عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1465 من حتی تاریخ تولدمم دقیی زدم😂 زشته والا اینکارا حرمت نگه داشتن جزو اخلاق ادمای با شخصیته بله حرفتونو قبول دارم
gntlcitizen مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 31 لطف دارید.. بله میبینم و بارها بیتفاوت از کنار همچین کاربرایی رد شدم چه آقا چه خانم...اینجا مجازیه ... بله درستهبی تفاوت باشیم داشتن من لیاقت میخواد که تو لایقش نبودی😉
gntlcitizen مدیر استارتر عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 31 با کادر مشخص کردم کلیک کنید و بخونید <a href="https://uupload.ir/" target="_blank">< ... تگ های html اومده داشتن من لیاقت میخواد که تو لایقش نبودی😉
sevcan عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1617 کجاست؟ میتونید سرچ کنید .قوانین_و.مقررات# کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!