2777
2789
عنوان

از راه دور😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 46 پست
باشه عزیزم ممنونم از راهنماییت فقط دعای اون پسره اینا رو بخونم باطل میشه کرد؟

این اذکاری ک گفتم رو حتما تست کن و البته ی دور برو معنی فارسیشون رو سرچ کن

مادرم از دعا نویس ی سر ی دعا ها میگرفت برای باطل شدن دعای شر تو آب میزد در رو باهاشون میشست...

ما هروقت بحث و جدلی میشد خونمون سریع میدوویدم در رو نگاه میکردیم میدیدم دم در آب پاشیدن

چون خیلی از دعا ها ک میخوان دیده نشه پیدا نشه میزنن به آب...بعد با اون آبه دم در طرف رو میشورن

باید هر از چند وقتی ک مشکلی پیش اومد با باطلنما  در رو بشورین

خواستی میپرسم از مادرم

تو شرمون دعا نویسای قهار متاسفانه زیاده میتونم بپرس ٔرسشون رو

ولی خودم مخالف اینجور چیزام

بنظرم ذکر ها رو بخونی جواب میده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم خیلی بدجور خراب کرد بخدا فقط نمیدونم طلسم جدایی گرفته یا فقط ی طلسم گرفته که بره سمت اون ...

مطمعنی دعا گرفتن چون منم  یکو دوس داشتم اونم مثلا دوسم داش یهو سرد شدالبته اون کارش این بود با دخترا بازی کنه بعد ولس کنه دوبار نامزد کرد به نامزداش خیانت کرد چه برسد به من 

استان زنجا شهرستان صایین قلعه 

وای شهر مادری من هم همونجاس، متاسفانه یا شایدم خوشبختانه گویا استان زنجان و شهر زنجان دعا نویساش ماهرن

ولی فرهنگ بدیه... هرچند اغلب فقط دعای خیر مینویسن، ولی اگر کسی نره بلاخره دیگه دعا نویسی ک تو اسلامم بشدت نحی شده کنار میره،

پ: اگه اشتباه نکنم تو قرآن هست ریشه دعا نویسه دو فرشته بودن ک خدا برای امتحان انسان اونا رو اجازه داد به حضرت داود یا سلیمان نازل بشن و...ولی دیگه باید جمع کنن خداییش

وای شهر مادری من هم همونجاس، متاسفانه یا شایدم خوشبختانه گویا استان زنجان و شهر زنجان دعا نویساش ماه ...

دعا نویساش خیلی قوی هستم  مخصوصن برای یکی از روستاهاش که تمام‌جادوگرن