2777
2789
عنوان

چرا بیدارید 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 46 پست

تازه میخواستم سر شب بخوابم خواهرم زنگ زد گفت بابا رو بستری کردن کرونا گرفته 😔الکی دارم چرخ میزنم تو تاپیکا خوابم پرید😞

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تازه میخواستم سر شب بخوابم خواهرم زنگ زد گفت بابا رو بستری کردن کرونا گرفته 😔الکی دارم چرخ میزنم تو ...

الهی 

انشالله زودترسلامتیشونوبه دست بیارن 💖💖

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آخایی 😑

😂 آره به زبون نی نی سایتیا گفتم چند تاشم الان یادم افتاد حضرت عشق و دلبر و.. 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

شوهرمن تابالشت ببینه خوابه😪 اینقدرحسرت زودخواب رفتنشومیخودم  اونوقت من باید ۱۰بارپهلوبه پهلو ...

من بخاطر دخترم همیشه از خواب میمونم همش سوالای چرت و پرت میپرسه گاهی وااااقعا کفری میشم مثل الان 

یا گیر میده تو گوشب لالای بخون گوشی ام نورش خواب و از سرم میپرونه 

دوست دارم رفتم جام کسی کارم نداشته باشه اونجوری زودم میخوابم 

من بخاطر دخترم همیشه از خواب میمونم همش سوالای چرت و پرت میپرسه گاهی وااااقعا کفری میشم مثل الان&nbs ...

ماشالله بهش😍😍چندسالشه؟ 

پسرمن ۳سالشه وشب بایدبه زوربخوابونمش 

یاداره بازی میکنه یاحرف میزنه ومیگه اینوبخرین .اونوبخرین 😥

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
الهی  انشالله زودترسلامتیشونوبه دست بیارن 💖💖

قربون مهربونیت عزیزم 🌹🌹💔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بجای اینهمه طومار نوشتن اسمشو بگن راحت تر نیستن؟ 😂

آخه مشکل اینه که کلمه ای پیدا نمیکنن تمام کمالات شوهر توش نهفته باشه🥴🥴🥴

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ماشالله بهش😍😍چندسالشه؟  پسرمن ۳سالشه وشب بایدبه زوربخوابونمش  یاداره بازی میکنه یاحرف ...

دختر من ۴ سالشه تازه رفته توی چهار سال خیلی وراجی میکنه 😪😪😪🤣🤣🤣🤣الان میگه مامان هوا خوبه ؟؟؟

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز