2777
2789
عنوان

دورهمییییییییی... ❄️🌈🌈🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 8459 بازدید | 1399 پست
فدایی داری حوری😘

قربونت برم ❤❤❤

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خصوصی باهام صحبت کرد حق بده یه ذره تو خودش باشه تا فردا بهتر میشه

بله حق که میدم

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو 

انشالله ولی من دلم نمیاد بدون اون بمونم اینجا

@آرش_مسیح  اگه اومدی بگو بیام 

شب بخیر بچه ها.😘😘😘😘😘😘

😒😒😒اول امضا مال منه @داغوووووون     بگو که قبول نمیکنی 😢 عشق_اول_و_اخرتم# &nbs ...

@داغوووووون

دیگه نمکیت نیستم 

اصلا دیگه عاشقت نیستم 

نمکی مرد 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
آره بگو 😁

دیروز یه کاربر عروسک جوون اومد گفت اقام خودمو خانوم جازدم گفتم بیشعور من این همه تو تایپیکا بهت گفت عزیزم‌

برفا گفت بمیرم برررات بهار😁😁😁

@برفا22 حالم بد شد یادش افتادم

محیا خر است😐😛
نه باید بگی🤨☝🏻 ننه عکست و بزار من ندیدتم😊

من اولین بار برای تو عکس گذاشتم 😐

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
دیروز یه کاربر عروسک جوون اومد گفت اقام خودمو خانوم جازدم گفتم بیشعور من این همه تو تایپیکا بهت گفت ...

آره دیدم 😂😂😂😂ایقد خندیدم بهت 

دیروز من ب یکی گفتم عزیزم بعدش فهمیدم مرده 😂

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
حسود.نباش.مرسی.اه#   چشم_بددور#   از# پری.و.بهار😎#  

من_شر_حاسد_اذا_حسد#

بهار_برفا#

بهار_عاشق_برفاست#