2777
2789
عنوان

دورهمییییییییی... ❄️🌈🌈🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 8460 بازدید | 1399 پست
من همونیو گفتم که باهاش بودی و تصادف کردی😐😐😐😐

آهان 😂😂😂😂

فکر کردم اینجا رو میگی 😝😝😝

ندیدمش دیگه از همون روز 

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دیگ😒

خودش بخواد میگه😉

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
آها خوبه پس بهش از گل نازک تر نگیا😌☝🏻 😂😂😂😂😂

ای شیطون 😂

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
من با این جمع اشنا نیستم جز چند نفر😂

😉😍😘😘😘

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
نه نمی خوام🥺

😐😐😐😁😁😁😁😁

مگه دست توئه😁😁😁😁

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
عزیزمی فداتشم

خدانکنه جونم 😍⁦❤️⁩

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
ها؟ @malakaromantic   ناراحت نشیا عشق دلم 😍😍😍دلم برات بسی تنگ بود

تا حالا ندیده بودم ابراز علاقتو 

چشمام زد بیرون َ😳😳😳😳🥺🥺🥺

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
آهان 😂😂😂😂 فکر کردم اینجا رو میگی 😝😝😝 ندیدمش دیگه از همون روز 

😒😒حیف اون پسر خاله😒😒😒😁😁😁

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
😒😒حیف اون پسر خاله😒😒😒😁😁😁

احتمالا فردا زنگ بزنن واسه احوال پرسی 

میگم سلام رسوندیش 🤣🤣🤣

ایشالا بیاد دلم تنگ شده واسش خوب بگو کیه دیگه پرگل پروفتو درست نکنی یه عکسی میذارم رو پروفایلم هر ...

ایشالا منم 🙁

خودش میگه 😝

شادی دیروز پسر خالم فوت کرد برای اون گذاشتم ن خودم🥺

نبین میخندم ، با شما میخندم غمگین نشید

😂😂😂 خودت چطوری؟ 

10 years later🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

بعد از 10 سال تازه یاد من افتادی؟ 😂

خوبم فرزندم❤️