2777
2789
عنوان

دورهمییییییییی... ❄️🌈🌈🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 8460 بازدید | 1399 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟؟نگرانت بودم

سلام عزيز دلم

خوبم فداى محبت تك تكتون😇ببخشيد توروخدا نگرانتون كردم

خوبم يسرى مشكلات جزئى دارم فقط

بادعاى خير شما عزيزا زودتر برطرف ميشن💖

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
والا😁😁😁آخه به ما ملکه معرفی میکنه خودشو😁 الآنم دعوام کرد🤭

واااای😂😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
خوبی عزیزم

سلام گلم

شكر به لطفتون😇بهتره حالم💙

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
سوژتون شدم امشب😐راحت باشین بخندین😂🤣

قهر نکن ملکه ی من😁😁😁🤚🤚

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
خدا نکنه جبران لازم نیست همین ک خوبی بهترین جبرانه

دورت بگردم🥰💋

چطوری پرگل

سلام .ممنون شما؟

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
دورت بگردم🥰💋

خدانکنه😘

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
چطوری پرگل

چرا عضویت و تعداد پست هات همخونی نداره

سلام عزيز دلم خوبم فداى محبت تك تكتون😇ببخشيد توروخدا نگرانتون كردم خوبم يسرى مشكلات جزئى دارم فقط ...

خدارو شکر که خوبی❤

خدا نکنه عزیز دلم،زنده باشی.

خواهش میکنم عزیزم انشالله هر چی که هست برطرف بشه به زودی.

پرگل خیلی ناراحت بود پرسیدم چی شده که تو رو گفت یخ زدم.