2777
2789
عنوان

دورهمییییییییی... ❄️🌈🌈🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 8459 بازدید | 1399 پست
باشه شادی توهم منو مسخره کن به همتون ثابت میکنم دیگ سایت نمیام بای فداتشم🖐🖐

اگه ناراحت نمیشی

خیلی رفتارات بچگانس بهار

هی قهر میکنی

زودم ناراحت میشی

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
نه واقعا تو هیچ تاپیکی نمیرم تاپیکای دورهمی تگم کنن هم نمیرم هر دفعه اومدم تهش اعصابم خورد شده. هر ...

شمام فقط دلقک بازیامو دیدین‌ازوقتی من اومدم محیا محل نمیزاره ایدا بخاطر حضور من نمیاد من دیشب بخاطر محیا برگشتم ن حرفای اوا اما محیا نیومد منم دل دارم ببخش جان دل بای گلم دیگ نیستم ک عذاب بکشی 😍😘

محیا خر است😐😛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واقعا تو هیچ تاپیکی نمیرم تاپیکای دورهمی تگم کنن هم نمیرم هر دفعه اومدم تهش اعصابم خورد شده. هر ...

منم دیگه هیچ جا نمیرم

هی لغو بازی 

و 

لوس بازی 

یه شب میاییم دورهم خوش باشیم

هی قهر و ناز کشیدن و نرو و بیا

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
@چانبک ‍  @چانبک    

بله😐

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
بله😐

@چانبک  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

شادی ازمن‌دلخورنشو خیلی دوستت دارم‌توبمون همه دوست دارن من باید برم بای عشقم😍😘😘😘❤💓💓💓💓💕💕💕.

یک نفر از دوستاتون خواسته شما و چند نفر دیگه رو لغو نکنیم من به شب و سه هم گفتم اونا هم حذف نمیکنن زحمت نکشین مگه این که همه دوستاتون بگن لغو کن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

😒😒😒😒😒

@چانبک  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یک نفر از دوستاتون خواسته شما و چند نفر دیگه رو لغو نکنیم من به شب و سه هم گفتم اونا هم حذف نمیکنن ز ...

سلام عزیزم 😍😍😍😍

🤣🤣😂😂😂🤣😂😂🤣 دستتون درد نکنه😍😍😍❤❤❤

چانی رو چرا تگ میکنی؟؟😂

@چانبک ☹☹☹☹☹☹

یعنی چی؟؟؟؟ لطفااااا منو لغو کن تاپیکم زدم تگتونم کردم نیومدیدن...💔

@چانبک