2777
2789
عنوان

دورهمییییییییی... ❄️🌈🌈🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 8459 بازدید | 1399 پست
بهههههههه نفس خانوم ستاره سهیل شدی بالا بالاها دنبالت میگردیم خانوم ولی تو دورهمیا پیدات میکنیم ! ...

عاااو! نه بابااا!؟والا شمااا نیستی بخدا!!! عسیسمم  عاره تو دورهمیا هستمم... منم خوبم عزیزمم!!! چه خبرا! راستی!! خبری از مهراسا نداری!؟

خو پس اسم کاربریشو بگو    !! نه ببخشید

امشب رونمایی میکنم ازش😁😁😁😁😁😁

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاااو! نه بابااا!؟والا شمااا نیستی بخدا!!! عسیسمم   عاره تو دورهمیا هستمم... منم خوبم عزیزمم!! ...

سلامتیت

پریسا اینا قراره دوباره دورهمی بزنن فارما و اینا هم برمیگردن تگت کنم ؟

چرا اتفاقا صبح باهم میحرفیدیم

جدی!! باوش     ولی من حس میکنم علکیه!! به جان خودم داری ایسگامیگیری    

🥺🥺🥺🥺

عشق واقعیه نفس😁😁😁😁😁

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
سلامتیت پریسا اینا قراره دوباره دورهمی بزنن فارما و اینا هم برمیگردن تگت کنم ؟  چرا اتفاقا صب ...

جدیییی!؟؟؟؟ عااااااااااره! حتماااااااااااااااااا!!!! یادت نره هااا    

عه!! صبر کن ببینمش !! مهراسارو!!! کی میخوان بزنن!؟

پس بالاخره برگشتین!!!! پوفف

دوباره شروع شد اقدس بیا مهین بیا😂😂

اقدس اومد مهینم اومد

سکینه جون دعوتتون کردم؟ 😁

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
ژاان خانوم جذاب   😎😎 نشی ک اخایی🤪🤪 خداروشکر ک خوبی 😍 خوبم به خوبیت 😘

عزیز دلی ک جون دلم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

ازتون انتقام می گیرم

انتقام سخت 😁#  

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

500 تا اعلان

دختره ی ذلیل ‌شده

@parیا  

@نیکی0

عنتر برقی

عنتر پلاستیکی

عنتر ملامینی

تو روحت🤦🏻‍♀️