2777
2789
عنوان

دورهمییییییییی... ❄️🌈🌈🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 8460 بازدید | 1399 پست
باهمین فرمون بری جلو رکورد میزنی دلبندم😂 فکر کنم فامیل همیشه یه سوژه دارن واسه خندیدن😅

ن جلو فامیل سنگین رنگین برخورد میکنم😎نمیشه باهاشون شوخی کرد 🙄بی جنبه هستن 

ولی یه موضوعه بی مزه رو واسه خواهرام ایقد خوشمزه تعریف میکنم ک منو میفحشن میگن خفه شو😁😂هلاک احساسات پاکشونم 

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو 😁😁😁😁

نگاه من تو راه رفتن مشکل دارم 😂😂هر ده قدم نخورم زمین نمیشه 

رفته بودم امتحان بدم من بنا ب دلایلی بزرگسالان درس میخونم 

بعد امتحان قیافه گرفته بودم یعنی من خیلی مغرورم😎یه صدا گفت سلام اخمووو

منم مث جغد سرمو صد وهشتاد درجه میچرخوندم دنبال صدا 

اون صدام هی میگفت من اینجام، اینور😨

هیچی من مث کورا نمیدونم پام ب چی گرفت خوردم زمین😂😂😂😂صداهه زد زیر خنده 

بیشرف پشت ماشین وایستاده بود 😂😂نمیدونم چرا اون لحظه من دهنمو کج کردم گفتم هه هه اصنم دردم نگرفت 😨😨😂😂😂اینو ک گفتم بلند تر خندید😂خودمم زدم زیر خنده 

آره بعدش فهمیدم اونجا مغازه داره 

هروقت منو میدید میگفت هه هه اصنم دردم نگرفت😂😂😂

نگاه من تو راه رفتن مشکل دارم 😂😂هر ده قدم نخورم زمین نمیشه  رفته بودم امتحان بدم من بنا ب دل ...

دهنت سرویس بهداشتی😁😁😁😂😂😂

فقط میدونی جای باحالش کجاست نمیان خواستگار😁😁😁😂😂😂😜😜😜😜

@برفا22  

محیا خر است😐😛
😂 پس فن بیانت عالیع آره اون مهارت گفتن یه حرف خیلی مهمه واقعا خوش بحال اطرافیانت الهی همیشه ب شاد ...

واقعا خوش بحالشون🙄نبابا اونا از دستم عاجزن😐💔بخدا من علکی خوشم 

دهنت سرویس بهداشتی😁😁😁😂😂😂 فقط میدونی جای باحالش کجاست نمیان خواستگار😁😁😁😂😂😂😜😜😜😜 @بر ...

😂😂😂سگ تو روحشون 

دختر ب این خوبی حیف نیست مجرد بمونه😭😭😭

ولی بهاری جدا از شوخی نمیخام ازدواج کنم من طعم شکستو تو زندگیم چشیدم دلم میخاد تا همیشه مجرد بمونم 🤕

@هلناطلا   نیستی عشقم بچه ها منم کم کم برم گوشیم ۵درصده  شب همتون خوش،آروم و خدایی بر ...

شبت خوش عزیزم❤️

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...