2821
2789
عنوان

سادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 40 پست
برات مهم نباشه ادمای پررو ناراحت نمیشن عادتشونه بعد یه مدت دستشون برای ادما رو میشه و مجبورن بساطش ...

آره اینم باید تمرین کنم سخت برام خیلی😶

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا من مثل زمان مجردی شمام کسی چیزی میگه هیچی نمیگم😞 خودمم مراقبم باحرفام کسیو ناراحت نکنم 

اینا با تجربه درست میشه زمانی ک دیگه اعصاب این کارا رو نداشته باشی . با هزار بد بختی عقد و عروسی کردم انقدر ک همه یه چیز میگفتن و راضی نبودن . فردای پاتختی عموم اومد خونمون و من عروس سر خونه بودم . رفت یه عالمه چرت و پرت گفت به بابام ک آره دخترت جلو برادر شوهرش کم مونده با بلوز شلوار بگرده. بابام هم زنگ زد بهم گفت منم شبونه رفتم خونشون . گفتم وقتی شوهرم پیشم نشسته تو چیکاره ای ک انقدر حرف میزنی و... 

بعد از حساب کار اومد دستش

♡♡♡♡
اینا با تجربه درست میشه زمانی ک دیگه اعصاب این کارا رو نداشته باشی . با هزار بد بختی عقد و عروسی کرد ...

خب شما راه افتاده بودین😂😂من الان یکی اینجوری بهم بگه چیزی نمیگم😐

میدونین تجربه کردم خیلی بد شده برام تازه فهمیدم چقدر ساده ام😓 حالا میخوام عوض شم 😁

خب شما راه افتاده بودین😂😂من الان یکی اینجوری بهم بگه چیزی نمیگم😐 میدونین تجربه کردم خیلی بد شده ...

با همه خوب باش اما حرف دلتو پیش هیچ کس نگو . بیشتر سعی کن شنونده باشی تا گوینده . من هرموقعه یه حرف از سر مهربونی و دلسوزی میزدم بر علیه هم میشد

♡♡♡♡
با همه خوب باش اما حرف دلتو پیش هیچ کس نگو . بیشتر سعی کن شنونده باشی تا گوینده . من هرموقعه یه حرف ...

مرسی از راهنماییتون سعی میکنم بهشون عمل کنم😘

بیشتر اینا تقصیر پدرم بود خیلی منو محدود میکرد . یادمه وقتی سه سالم بود داشتم تاب بازی میکردم و گفتم ...

دقیقا منم تویه محیط  خیلی محدود بزرگ شدم با روابط اجتماعی پایین

میدونی بعضیاشون با حرفاشون باعث شدن من تصمیمای  اشتباه بگیرم تو زندگیم اینش برام سخت و هر بار ب ...

عزیزم خدا عقل داده

چرا باید حرف بقیه رو گوش بدی

شاید طرف واقعا قصدش کمک باشه و قصد بدی نداشته باشه اما ب ضرر تو باشه

تصمیم نهایی رو با فکر بگیر

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
عزیزم خدا عقل داده چرا باید حرف بقیه رو گوش بدی شاید طرف واقعا قصدش کمک باشه و قصد بدی نداشته باشه ...

آره شما درست میگین 

ولی خب من میگم ضربه خوردم زمان کنکور مدرسه که واقعا بچه بودم فکر میکردم بهترین کار اینیه که برام میگن

میدونم چه جوری رفتار میکنین؟

همسرم تکه . هر یک هفته 2 بار میریم خانواده شوهر .مادر شوهرم خیلی تیکه میگه بخاطر همین با شوهرم همه جا میرم . پا میشم پزیرایی میکنم بهش میگم مامان جون وقتی شوهرم رفت میشینم پا نمیشم اصلا .

هر تیکه ای هم بگه ساکت میمونم و به شوهرم نمیگم اصلا یبار هم نشده ولی یبار به خانواده ام توهین کرد اونقوت صداشو ضبط کرد به شوهرم دادم الان شوهرم قهره باهاش ولی من بهش میگم اشتی کن یعنی عروس خوب را ادا میارم  و هر بار هم مادر شوهرم به شوهرم گفت اون سیاسته . ماره ولی در واقع اینطور نیس  

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن