2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشمان نیامد

اوکی 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
شبیه لباس خدمتکارای فیلم های بریتانیایی هست

وای خدا دقیق گفتی خخخ یکی هم همینجوری کامنت گزاشته بود تو روبیک برا این عکس 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اوکی ممنون  کلوشه یا راسته

این لباس الان کلوشه ولی یقه هاش خیلی قدیمیه 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
بالاتنه اش قشنگ بود پایین تنه رو دوست نداشتم.

کلوشه یا راسته

این لباس الان کلوشه ولی یقه هاش خیلی قدیمیه 

اها

اینستا داری پیج لاوین خوبه لباساش و قیمتاش

ن روبیکا