2777
2789
عنوان

چیزگردزیربغل

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مال دخترشماچقدرطول کشیدک جذب شد

الان ۹ سالشه واقعا یادم نمیاد. اما دکتر گفت دستکاری نکن  خودش خورد میشه منم بی خیال شدم و تمام و بعد دیدم کلا نیست

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

دختر منم همینجوری شود وقتی دیدمش به حدی ترسیدم که نگو گریه کنکن بردمش دکتر دکتر گفت خانم چه خبرته الانه که پس بیفتی به خاطر واکسنه بعضی بچه ها اینجور میشن دست کاریش نکن یا جدب میشه یا خودش سرباز میکنه  منم دستش نزدم بعد از چند وقت خودش سرباز کرد و موادش بیرون ترشح کرد که چون حالت عفونت داشت و خیلی بود ترشحش بازم دکتر رفتم که خندید به من و گفت خانم تا توبیایی این بچه را بزرگ کنی خودت و این طفل معصومه دیونه میکنی چیزی نیست برش دارببر خونه😅😅

مدتش کوتاه بودیاطولانی

عزیزم گفتم که مال ۹ سال پیشه و یادم نمیاد. ولی شما با این نگرانی و استرست از اون غده که مربوط به واکسنه و راه حلش هم کاملا معلومه ، خطرناک تری ها .

خود دانی خواهر

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
عزیزم تاحالادیدی

عزیزم سخت نگیر از زیر بغل دختر جاریمم دراومده بود پاز واکسن چهارماهگیش فک کنم دکترم بردن گفتن چیزی نیس خودش رفع میشه الانم یسال و خورده ای رفته ولی جاش تیره مونده...