2777
2789
عنوان

بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 30 پست

هر جور خودت راحتی و دوست داری مگه قراره هرچی مد شد همه انجام بدن؟ والا منم به تازگی بله برونم بود خیلی ساده برگزار کردیم کسی هم چیزی نگفت که مطابق مد بود یا نه 🙄

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

هرکاری دوست داری انجام بده

کلا رقص یطوریه بعدا نگاه میکنم میگم این چکاریه پاشدم وسط جمعیت حرکات موزون میزنم:|ولی اون لحظه بااهنگ خوشم😐😂

توام خوش باش ک بعدا هیچی ب دلت نمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم  عشقی که بخواد باالتماس برگرده  به دردت میخوره؟؟؟ این عشق نیست خواهرم برا خودت ارز ...

قرار بود عقد کنیم تا عید ولی ببین چی شد تورو خدا دعام کن

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
قرار بود عقد کنیم تا عید ولی ببین چی شد تورو خدا دعام کن

عزیزم  توکلت برخدا باشه،هیچی بی حکمت نیست،بخدا ماجاهلیم و خدا عالم....خدا دوستت داره که همه چی به هم خورده،مرد قهر میکنه؟

اونی که تعهدسرش میشه قهر میکنه؟

میخوای با یک مرد قهر قهرو  وارد زندگی بشی؟

توی کم  و زیاد زندگی رهات میکنه 

عزیزم  توکلت برخدا باشه،هیچی بی حکمت نیست،بخدا ماجاهلیم و خدا عالم....خدا دوستت داره که همه چی ...

مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چرا نگیری بگیر هم کادو هم رقص  جدا از بحث کرونا

کادو اینا هم دارن میارن....دوست دارم ساده باشه همه چی...ولی عقدم میخام فیلم بگیرم و برم باغ و باهم خوش باشیم...چون ما جایی که زندگی میکنیم محیطش کوچیکه دوست ندارم همه بدونن همه جا پخش کنن اووووف

کادو اینا هم دارن میارن....دوست دارم ساده باشه همه چی...ولی عقدم میخام فیلم بگیرم و برم باغ و باهم خ ...

بذار رسما انجام شه بذار کادوهاشونو بیارن اینا بعدا تو زندگی برات دلگرمی میشه 

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم