2777
2789
عنوان

🌹🌹🌹فقط کوردها 🌹🌹🌹

2531 بازدید | 371 پست

سلاو  

خوشک و برایان نی نی سایت   وه رن  ناوی 

شار و لهجه خوتان  بفرمون  سپاس 

هر چی پیتان خوشه  ب کوردی بنوسن 

فرمون 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

سلام خویشکه خاصگم من کرمانشاهیم 

عزیزم میدونم جاش نیست ولی میشه برام دعا کنین عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و تا عید عقد کنیم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین التماستون میکنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

حالیتا رنده

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
بیجار  گروس

بخیر بیت 🌹🌹💙💙

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
بخیر بیت 🌹🌹💙💙

خوش بیت هناسکم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
سلام خویشکه خاصگم من کرمانشاهیم  عزیزم میدونم جاش نیست ولی میشه برام دعا کنین عشقم برگرده و با ...

بخیر بیت 🌹

من تورکم اما  اومدم اگه میتونی بندازم بیرون😐😐😐

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
ااااااآقا قبول نیست ...من مامانم کرده ولی نفهمیدم چی نوشتی خط اول و نفهمیدم😁😁😁

میگه کورد کجا و چه لهجه ایی

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
ااااااآقا قبول نیست ...من مامانم کرده ولی نفهمیدم چی نوشتی خط اول و نفهمیدم😁😁😁

یعنی سلام خواهر خوبم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

تگ کان خوشکانی تر 

من تورکم اما  اومدم اگه میتونی بندازم بیرون😐😐😐

اگه متوجه میشی بمون 

بخیر بیت 🌹

فدات