2777
2789
عنوان

شوهرم رمز گوشیش رو عوض کرده بیایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 86 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدرم خنگن اینایی که به جا گوشی دوم اینجوری سوتی میدن :/

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
شنود رو چجوری میزاری

من نزاشتم ولی خانومای حرفه ای اینجا زیادن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
ینی چی؟اصلا نمیداره ببینی گوشیشو؟کارای مشکوک انجام میده؟

کار مشکوک ندیدم اما اصلا نمیتونم به گوشیش دس بزنم مثلا سعی میکنه به رو خودش نیاره ک ناراحت نشم اما اگ گوشیش رو دستم بگیرم به هم میریزه 

با اینکه چند بار بابت این موضوع دعوامون شد اصلا حاظر نشد رمز رو بهم بده

شوهرت یا یکاری میکنه یا چیزی ماله گذشته ست کسی مزاحمش میشه بالاخره ۱چیز هست قایم میکنه وگرنه طلا که پاکه چه منتش به خاکه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ببین همین کارا ک کنی رمز میذاره رو گوشیش اصلا جلو مرد نباس بری سرک بکشی تو‌گوشیش هر خبری هم ک باشه ...

وا یعنی چی خیانت کنه و این خانوم ندونه؟

عزیزم شنود چیه هست ؟ کجا میفروشن؟ 

شاید تو دیوار باشه😕

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️