2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکی عزیزم

حالا اگر تاپیک خواهر شوهر و.حاری بود ریخته بودن عزیزم اشکال نداره من خودم تخقیقات زیادی توذاین زمینه مردم اکر سوالی داشتی تا حایی که بتونم جواب میدم من کفتم شاید کسی اطلاعات بیشتری بده 

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
حالا اگر تاپیک خواهر شوهر و.حاری بود ریخته بودن عزیزم اشکال نداره من خودم تخقیقات زیادی توذاین زمینه ...

مرسی عزیرم اره واقعا همینطوره,من این ماه میخوام ای یو ای کنم بخاطر تعداد کم اسپرم نمیدونم جواب میگیرم یا نه,اطلاعی داری چه مواد غذایی بهتر استفاده کنم؟

مرسی عزیرم اره واقعا همینطوره,من این ماه میخوام ای یو ای کنم بخاطر تعداد کم اسپرم نمیدونم جواب میگیر ...

والا ما هم مشکلمون دقیقا همینه تعداد کم اسپرم شوهرم پیش اورولوژیست رفت یکسری دارو بهش داد گفت باید مصرف کنی مصرف کرد اسپرم هاش اومد بالا ولی کاملا خوب نشده توی ای یو ای اسپرم ها رو.میشورن که طی این مرحله خیلی از اسپرم ها شسته میشن و شانس باروری کمتر میشه هرچقد تعداد بیشتر باشه بهتره تعداد اسپرمدهای همسرتون چندتاست؟

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
والا ما هم مشکلمون دقیقا همینه تعداد کم اسپرم شوهرم پیش اورولوژیست رفت یکسری دارو بهش داد گفت باید م ...

14میلیون هست تعدادش,عزیزم همسرت چی مصرف کرد تعدادش رفت بالا؟

همسر من زیر صد تزارتا بود یعنی هفتاد و پنج هزارتا در واقع دکتر بهش گفت امیدی نداشته باش با این تعداد مگر دارو بخوری داروهایی که دکترا تجویز میکنن برای هرکسی فرق میکنه بنظرم بره پیش یک اورولوژیست عالی رااحت تعدادشون میاد بالا ولی به شرط اینکه مشکل ففط تعداد باشه نه تحرک و شکلشون و.میزان زنده بودنشون بعضیا سی میلیون اسپرم تولید میکنن ولی همه یا مرده هستن یا بی تحرک 

همسرم با خوردن اون داروها از ۷۵هزار ذسید به شونزده میلیون و امیدواریم یه دوره دیگه برسونش به حد مافی یعنی بیست نیلیون

همسرم با خوردن اون داروها از ۷۵هزار ذسید به شونزده میلیون و امیدواریم یه دوره دیگه برسونش به حد مافی ...

عزیزم پیش دکتر اورولوژیست رفت هم سونو داد هم ازمایش هورمونی تحرک و مورفولوژیش خوبه تعدادش کمه,قرص هم بی بی استارت(فرتیل اید)با کو انزیم 10داد بهش

عزیزم پیش دکتر اورولوژیست رفت هم سونو داد هم ازمایش هورمونی تحرک و مورفولوژیش خوبه تعدادش کمه,قرص هم ...

با وجود اینا رسیده به چهارذه میلیون؟

همسرم با خوردن اون داروها از ۷۵هزار ذسید به شونزده میلیون و امیدواریم یه دوره دیگه برسونش به حد مافی ...

میخواستم ببینم چه دارویی مصرف کردن همسرتون بخوام به دکترش بگم براش تجویز کنه,الان پنج سال میشه منتظریم یه بارم سقط داشتم قلبش تشکیل نشد