2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 108 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شایدم لوبیا پلوش کردمااااا😍😍😍😍🥰🥰🥰ارع همون لوبیا پلو میزارم سالاد شیرازی ام درست میکنم

یا خداااا یکی من و بگیره 😄😄😄

به به 

نوش جووونتون 

ته دیگ سیب زمینی هم بزار 

یه گاز بزن یه قاشق سالاد 

آخ چه حالی بده 

مال من چون شفته میشه درست نمیکنم 

میگم مامانم فردا درست کنه برم خونشون 🙄

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
یا خداااا یکی من و بگیره 😄😄😄 به به  نوش جووونتون  ته دیگ سیب زمینی هم بزار  یه ...

😂😂😂😂نزدیگ بودی بخدا یه قابلمه میاوردم جلو درتون

😂😍من عالی درست میکنم

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
لازانیا 😋  چطوره که بعضیها شام خودشونو همسرشون تفاوت داره🙄

چون ما یک عدد رژیمی هستیم 😁😁

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
من واسه خودم پیتزا سفارش دادم مامانم میگ کرونا میگیری😅

میگفتی حاظرم کرونا بگیرم اونو نخورم😐😂😒😏

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
😂😂😂😂نزدیگ بودی بخدا یه قابلمه میاوردم جلو درتون 😂😍من عالی درست میکنم

اووووف 

مرسی مهربون 

نوش جونتون 😗

کوکوسبزی😁😎

با گوجه و سس بخورید 🤣🤣

بربری هم باشه خیلی عالیه

یعنی شماها رژیم هستین دو جور غذا درست میکنید🙄🤔من که هر چی خودم بخورم به همسرم میدم مثلا امشب تخم مرغ سیب زمینی آب‌پز داریم، دیشبم آش. من فقط ناهار برنج درست میکنم 

به آدما اندازه لیاقتشون بها بده
لازانیا 😋  چطوره که بعضیها شام خودشونو همسرشون تفاوت داره🙄

☹☹☹رژیم رژیم معضلی برای بانوان

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖