دوست من دوست داره ادای دختر کفشدوزکی دربیاره خواهرش داره کمک میکنه تا دختر کفشدوزکی بشه و براش وسایل درست میکنه اما خواهرش بعضی وقت ها میگه کاری نکن بگم تو دختر کفشدوزکی هستیا به نظرتون شوخی میکنه ؟دوستم خیلی میترسه
برای طول عمر زیاد خانواده ام وسلامتی آنها دعا میکنید؟ممنونم یک صلوات بفرستید امضای بعدی ............. 〰〰〰〰〰🐠〰〰〰🐬〰〰 بپا نیوفتدی تو آب 〰〰〰〰〰〰〰〰〰م.〰〰〰〰〰〰
میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛 🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
ـ برای خودت گـــ⚘ـل بخر ، شام خودتو مهمون کن ، عودی روشــــ⚡ــن کن برا خودت ، آرایـــ👑ــش کن ، بـــــخــ🤣ــنــــد،بـــرقـ🥳ـص و تو آینه به خـــ🙃ـودت چــــشــ😉ــمـــک بزن ، فراموش نکن هیچ کس، به اندازه خودت تورو دوســـ❤ـــت نداره ،گاهی برای خودت پـــزشـــ👩⚕️ــک باش ، کمی قــــ💊ـرص خــــنــ😅ـــده تــــجــ✏ـویــــز کن ، هر شـ6ــش ساعت یک بار ، حتما که نباید مدرک و مطب داشته باشی ، خودت نــســ📝ــخــه ای بنویس با خــ✍ــطـ خــ😍ــوش روحت را درمــ🩺ـان کن و بـــــخــ😂ــنـــــد بی بـــ🙃ــهــانــه ♡•ツѕ.ᶠ
علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید
یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋