2777
2789
عنوان

گردن پسرم کجه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 24 پست

شاید زیاد به یه طرف میخابونیش بسمت چپ بخابونش 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی؟ ببخشیدنفهمیدم 

نمیدونم اهل کجاید....

ولی اگه یکی گوشت خام بیاره جلو روی نوزاد بچه گردنش اونجوری میشه ...پسرمنم اونجوری شد مااولش نفهمیدم بعد یکی از بزرگای فامیل گفتن ...

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
نمیدونم اهل کجاید.... ولی اگه یکی گوشت خام بیاره جلو روی نوزاد بچه گردنش اونجوری میشه ...پسرمنم اون ...

ارا همون روز زایمان بره کشتیم بعد گوشتشو اورد داخل مادرشوهرم بستع بندی کرد 

وقتی میخواستم اسم کاربریموبزنم اعصابم خوردبود  الان خودمم پشیمونم 😑 شما دیگه هی پیله نکنید به اسم کاربریم   مرسی اه  (استعداد خاصی تو تشخیص جنسیت از رو ان تی دارم 😍👪 )  
ارا همون روز زایمان بره کشتیم بعد گوشتشو اورد داخل مادرشوهرم بستع بندی کرد 

اهوم ....حقیقت داره بعد یه نوار خیلی خیلی باریک وکوچیک گوشت زدن به سنجاق قفلی کوچولو  بهد زدم از رو بلوز روی شونه پسرم تا گوشته خشک شد پسرم گردنش رو گرفت...

اولش براخودمم عجیب بود حتی مانع شدم بعد که دیدم خوب شد اونقدر خوشحال شدم نگو

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

دختر عموی منم اینطوری بود 7 سالگی تهران عمل کرد

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

عزیزم بچه الان گردن نگرفته... اگ تو حالت خوابیده سرش فقط ی سمت میچرخونه و خودش تمیتونه طرف مقابلم بچرخونه اون مشکل داره... اگه نه عادیه.. الان ک قرار نیست بتونه سرش رو مستقیم نگه داره

منم پسرم اینجوری بود.اول بردیمش بیمارستان بهرامی که مخصوص کودکانه یه متخصص بود از چین تخصصو‌گرفته بود گفت باید ببری اسکن کنه بعد جواب اسکن برام بیاری ولی خداروشکر با شوهرم بحثش شدو ما اومدیم بیرون 

بعدش بردیم متخصص ارتوپد تو امام حسین اون گفت تورتیکلیه.یعنی یه نوع کج گردنی که رگ یه طرف گردن کوتاهتره و گردن کشیده میشه به همون سمت.گفت باید ببرین کار درمانی.پسر من اون موقع ۶یا ۷ ماهش بود.چقدر گریه میکردم حال روحیم خیلی بد بود هی از اینترنتم میخوندمو‌حالم‌بدتر میشد بردیم یه جلسه کاردرمانی بماند که بچه چقدر گریه کرد و‌من مردمو زنده شدم تا اون یه ساعت تمام بشه.فرداش دیدیم گردن بچه به طرف مخالف کج شده.زنگ زدم گفت پس این تورتیکلی نیست چون غیر ممکنه که گردن اون سمتی بشه.یه دکتر تو بیمارستان امام خمینیه به اسم دولتشاهی اونم‌متخصص ارتپده.بردیم پیش اون گفت چیزی نیست عضله ی گردنش ضعیفه.نیازی نیست کاری کنی فقط موقع خواب یا بالش بزار کنار گردنش مجبور شده گردنشو یکم‌اون طرفی کنه.برو سه ماه دیگه بیار.دو ماهم نشد که گردن پسرم خود بخور خوب شد.

حالا توهم نگران نباش.اگه هم میخوای ببریش دکتر پیش یکی ببر که مطمین باشه و الکی غم و عصه اتو زیاد نکنه.ولی مطمینم چیزی نیست تورتیکلی یه چیز نادره و اکثر دکترا بدون اینکه بدونن میگن توتیکلیه