2777
2789
بجز مدل روسی مگه مدل دیگه ام داره؟

اره این حالتی که اسی زده معمولیه

روسی جدید تره 

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلینیک انجام دادی یا مطب؟ اددسش میدی گلی کار روسیشونو دیدی تمیزه یانه؟

عزیزم کلینیک انجام دادم خیلی کارشون خوبه تهران شریعتی روسی رو دیدم دفعه بعد انجام میدم

اونایی ک میگن روسیش چیه تکنیک روسی جدیده تقریبا و لب رو غنچه میکنه و لب بالایی به سمت بالا خیلی خوشگل و غنچه میشه و به قول معروف اردکی نمیشه دیگه

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 

وای اسی سوال دیگه برام ایجاد شد   که چسب لیفتو از کجا میخری؟

طریقه استفادش چطوره و چقدر اثر داره

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
عزیزم کلینیک انجام دادم خیلی کارشون خوبه تهران شریعتی روسی رو دیدم دفعه بعد انجام میدم اونایی ک میگ ...

اخ دستت طلا  اسم کلینیکو اسم دکترتم بگو دیگههه  

وای اسی سوال دیگه برام ایجاد شد   که چسب لیفتو از کجا میخری؟ طریقه استفادش چطوره و چقدر اثر ...

از یه داروخونه میگیرم شمال تهران تجریش خیلی خوبه خیلی . البته من بینیم خودش خوبه اما اینو ک میزنم قشنگ لیفت میکنه مثه عمل کرده ها میشه خیلی باحاله 

اخ دستت طلا  اسم کلینیکو اسم دکترتم بگو دیگههه    

عزیزم برا اینکه نگن تبلیغ میکنی بیا پیام خصوصی بهم بده ادرس بدم

عزیزم برا اینکه نگن تبلیغ میکنی بیا پیام خصوصی بهم بده ادرس بدم

اومدم گلی قبول کن

اسی منم دماغم چسب بزنم خیلی عالی میشه ولی چرا میگن دیده میشه زشته الکیه ؟ اسم خاصی داره چسبت؟

اگه میشه لطفا اسم و آدرس داروخانه رو هم بگو

چند میگیری و چند وقت برات میره؟

ببخشید کلی سوال پرسیدم

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
اسی منم دماغم چسب بزنم خیلی عالی میشه ولی چرا میگن دیده میشه زشته الکیه ؟ اسم خاصی داره چسبت؟ اگه م ...

اسم خاصی نداره چسب لیفت بینیه و هر چق  بزنی به مرور زمان بینی قشنگ فرم میگیره از داروخونه سمت غرب تهران خیابون اذربایجان تقاطع گلشن