2777
2789
گلم باید ببینی چقد کالری نیاز داری بعد همون قدر استفاده کن نه بیشتر نه کمتر. ورزش هم حلقه لاغری بخر ...

من برنامه کرفس مود شده دارم و مانکن هم دارم اشتراک متفاوته کلا میزان کالری

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم یکیشون رو استفاده کن . یکم تفاوت داره نه خیلی 

مانکن 1250 داده . کرفس 1350 داد

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
اونی که کمتره با اون پیش برو فرق آنچنانی نداره

ممنونم ازتون زحمت شد براتون

نام قط شده بود شرمنده https://uupload.ir/files/ytdf_img_20210207_213542_428.jpg

فقد تونستم بخاریتون رو تشخیص بدم عین مال ماعه

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

بین همه تاری ها یه دو تا انسان هم دیدم  

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

کیفیت عکست بسییییییار پایین بود اسی؛ولی در کل خوشگلی نی نیتم ک گریونه.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
😅😝 یه مدت توی سایت کلا نمیومدم  الان چندوقته شبا میام تقریبا خیلی دلم براتون تنگ شده بود ☹

عزیزمممم

منم 

برعکس باورت نمیشه انقدددد یادت میکردم همش با خودم میگفتم نیست نمیبینمش

خوب میکنی منم نمیام 

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻