2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 25 پست
یه کم سه شیره یا چهار شیره بخر هر روز شربت کن بخور کم خونی رو خوب میکنه.شربت عسل ابلیمو ، سیب ، مغزی ...

میخورم همه میگن غذا نمیخوری کم میخوری علاقه به غذا ندارم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شما بودم رفتم دکتر گفت کمخونی شدید داری و بدنت اهن جذب نمیکنهذاز روزی گه قرص میخورم بهتر شدم ...

تو خانواده مون هست آخر هفته میرم آزمایش میدم

ویتامین بدنم کمه 

به جای قرص خوردن تنها در کنارش شروع کن به جوانه خوردن جوانه گندم ماش و... سمنو بخور خیلی تو شادابی و تامین ویتامین موثره

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
به جای قرص خوردن تنها در کنارش شروع کن به جوانه خوردن جوانه گندم ماش و... سمنو بخور خیلی تو شادابی و ...

ممنون میشه توضیح بدی چطوری درستش کنم 

تو خانواده مون هست آخر هفته میرم آزمایش میدم

اره حتما برو من که موهامم دارن میریزن زیاد همش خواب دراز کش هستم پریود هم میشم همش سرگیجه دارم 

باذاینه یهدعالمه گوشت قرمز جگر اینادمیخورم خوب نشدم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اره حتما برو من که موهامم دارن میریزن زیاد همش خواب دراز کش هستم پریود هم میشم همش سرگیجه دارم  ...

جیگر گوشت خوب نیست آهنش بهتره خرما بخوری شیره انگور 

جیگر گوشت خوب نیست آهنش بهتره خرما بخوری شیره انگور 

همش میخورم سه شیر هم خریدم میخورم باز جواب نگرفتم

حالا مادر دوست شوهرم گفته گوجه فرنگی خام با با جوانه یونجه خوبه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ممنون میشه توضیح بدی چطوری درستش کنم  

عزیزم بیرون امادش هست اگر توی تهران و شهرهای بزرگی اگرم نیستی میتونی بری عطاری ها جوانه گندم پودری هست که روی سالاد یا ماست بریزی و بخوری.انواع سویق های مختلف هم هست که خیلی تو تقویت بدن موثرن.بپرسی خود شون راهنماییت میکنن اگرم تو شهرتون نیست اینترنتی بخر

برای درست کردن جوانه ماش و گندم هم اول پاکشون کن دو روز خیسشون کن و مدام ابشونو هوص کن بعد روی یه دستمال پارچه ای تو سینی پهن کن و پارچه بنداز روشون بزار کنار ظرفشویی که حواست باشه خشک نشن دایم مرطوب باشن.وقتی جوانه زد و ریشه وساقش کمی درومد مثل سالاد بخور با نمک و ابلیمو یا اگر دوست داری سس بزن من همیشه درست میکنم برای کنار غذا و سالادهام

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
عزیزم بیرون امادش هست اگر توی تهران و شهرهای بزرگی اگرم نیستی میتونی بری عطاری ها جوانه گندم پودری ه ...

مرسی عزیزم گندم بخرم