2777
2789
عنوان

گشادی واژن بعد زایمان طبیعی 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 46 پست
ی مدت رفتم باشگاه بدتر شد

ربطی نداره،کگل تو خونه س گلم خودت باید انجام بدی

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

عجیبه   از چند وقت بعد از زایمان رابطه رو شروع کردی؟بچه ات چند کیلو بود؟ ورزش میکردی الان انجا ...

اوایل خوب بود ولی الانا بد شده. بچه سه و نیم کیلو 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس ميكنم اكثر خانوم هايي كه اينطوري ميگن خرفشون اغراقه كه بگن ما خيلي بدن نرمالي داريم و كم نيارن&nb ...

همه خانوما باید ورزش کگل انجام بدن بیشتر به خاطر این علته ورزش نمیکنیم عضلاتمون ضعیفه 

ما چند وقت پیش یه بیمار داشتیم اولین شکمش بود هم افتادگی رحم داشت و هم مثانه به خاطر ورزش نکردن بود همش

من دوستم به پزشکش گفت واسه عمل تنگی واژن دکتر گفت:عمل سختیه و دکتر باید وارد باشه و عوارض داره واس ...

منم گفتن بهم عوارض داره .شانسی خوب در بیاد عملش

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

من خودم تابحال زایمان نکردم .

ولی یکی که زایمان طبیعی کرده بود ،میگفت قبل از زایمان اندازه اونجارو میگیرن بعد زایمان هم ی مقدار از قبلش تنگ تر میدوزن.

خودش میگفت از قبل بهتره

حس ميكنم اكثر خانوم هايي كه اينطوري ميگن خرفشون اغراقه كه بگن ما خيلي بدن نرمالي داريم و كم نيارن&nb ...

دقيقا همينطوره

زايمان طبيعي شايد خوب باشه ولي ن با اين إمكانات و بدن و امادگي ماها

مثلا يكيش خودم چند ماه استراحت مطلق بودم يهو ببرن بگن طبيعي بزا مطمعنا نميتونم خب خارجيا از وقني يك سالشون نشده هر روز مرتب ورزش ميكنن مشخصه حتي بدون بخيه راحت طبيعي ميزان

همينطوره ديگه وقني كار از كار گذشته جي بگن؟مجبورن بگن تغييري نكرده

(نريزيد سرم ي درصد كمي ممكنه واقعا براشون راحت باشه)

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
همه خانوما باید ورزش کگل انجام بدن بیشتر به خاطر این علته ورزش نمیکنیم عضلاتمون ضعیفه  ما چند ...

يعني با اين ورزش به حالت اول بر ميگرده؟

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
من باردارم بخاطرهمین مسایل وکلا ترسی که از زایمان طبیعی دارم شباکابوس زایمانومیبینم شهریم که هستیم س ...

یکی از دوستام طبیعی زایمان کرده میگه مشکلی ندارم

من باردارم بخاطرهمین مسایل وکلا ترسی که از زایمان طبیعی دارم شباکابوس زایمانومیبینم شهریم که هستیم س ...

من چهار ساله تو بخش زایمان کار میکنم پیش پزشک متخصص. این اولین باره میبینم کسی همچین مشکلی داره

نمیشه بگی صد درصد ولی از بچگی باید به دخترامون یا د بدیم انجام بدن تا عضلات اون قسمت قوی بشه  د ...

عزیزم من الان ۲۰ سالمه مجردم بنظرت ازالان شروع کنم انجام بدم.خوبه؟؟

من یه کاکتوسم توشهربادکنک ها🌵🙃🎈
یکی از دوستام طبیعی زایمان کرده میگه مشکلی ندارم

بنظرم صددرصدتغییرمیکنه کلااگه قراره اون قسمت بخیه بخوره وکلی دردادم بکشه ومشکلات بعدیش همون سزارین خیلی بهتره بخیه روشکم باشه بهترمیشه تااون قسمت...