2777
2789
عنوان

سزای خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 97 پست
اونوقت زنا مجبورن واسه زندگی راحت مهریه شونم ببخشن چقدر عدالت

دیگه همینه دست من که نیس

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
احسنت

بخدا انگار از دلسوزي بهره اي نبردن 

سنگ سار تو قرن ٢١! 

خدا راحت تر از بندش مي بخشه

بزور ميخوان قوانين وحشي گري رو عادي جلوه بدن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنگسار جز قانون اسلام نیست ، قبلنا فکر کنم تو قانون ایران بود که دیگه الان نیست

صیغه و چند همسری هم تو قوانین اسلام هست . اگه با سنگسار موافقین باید با صیغه و چند همسری شوهراتونم موافق باشین 😉

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

بنظرم زنو مرد فرقی نداره اگه طرفت واقعا پشیمون باشه ارزش اینو داره یه بار دیگه فرصت بدی تا زخمهای قلبتو التیام بده ولی اگه یه درصد به دوباره خطا کردنش شک دادی هرگز اینکارو نکن

من الان همکارم اینجوریه. متاهله الانم بارداره ولی با ی پسره در ارتباطه. البته اون آقا عشق سابق من بو ...

یعنی رابطه جنسی هم دارن ؟بااینکه بارداره؟طفلک شوهرش و بچه ش

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بخدا انگار از دلسوزي بهره اي نبردن  سنگ سار تو قرن ٢١!  خدا راحت تر از بندش ببخشه  ...

واقعا نمی دونم این تبعیضات بین زن ومرد که حاکم اینجا تاکی ادامه داره.همه جوره تبعیض.

بخدا انگار از دلسوزي بهره اي نبردن  سنگ سار تو قرن ٢١!  خدا راحت تر از بندش مي بخشه بزو ...

بیخود میکنن . اینا از اسلام فقط سنگسار برا زن بدبخت یاد گرفتن . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

[QUOTE=176413041]سنگسار جز قانون اسلام نیست ، قبلنا فکر کنم تو قانون ایران بود که دیگه الان نیست[/QUOTE

فكر نميكنم كه حذف اين قانون مصوب شده باشه صراحتا 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
صیغه و چند همسری هم تو قوانین اسلام هست . اگه با سنگسار موافقین باید با صیغه و چند همسری شوهراتونم م ...

من گفتم موافقم؟ من گفتم تو قانون اسلام سنگسار نداریم حکم زنا چه برای مرد چه برای زن 80 ضربه شلاق در ملع عامه و گفته اجرا بشه حتما ، البته بعد از اثبات و 4 شاهدو ... که بحث دیگس 

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
یعنی رابطه جنسی هم دارن ؟بااینکه بارداره؟طفلک شوهرش و بچه ش

نمیدونم والا. دوتایی شمال رفته بودن ویلای پسره. 

بعد از سرکار رفتن، نیمه شب برگشته بودن. البته مال چند ماه پیشه

خدا فقط خودش خبر داره بین اینا دقیقا چی میگذره. متاسفانه هر سه یکجا کار میکنیم روزی هشت ساعت باید تحملشون کنم

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
[QUOTE=176413041]سنگسار جز قانون اسلام نیست ، قبلنا فکر کنم تو قانون ایران بود که دیگه الان نیست[/QU ...

راستش در مورد قانون ایران اطلاعات دقیق ندارم گلم

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم