وزن اولیه:۹۷/هدف ۱ :۹۰ ✅ هدف۲ تا ۳۰ مهر : ۸۱⏳ من ب خودم قول دادم وقتی کسی با نظرم موافق نیست یا بد دهنی میکنه یا دوست داره دعوا راه بندازه چون آدم بدبختیه باهاش بحث نکنم پس منتظر ریپم نباش 🌹کاربری دست سه تا کاربرای قدیمی تعلیقی اینجاست پس از تضاد تاپیک
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
وزن اولیه:۹۷/هدف ۱ :۹۰ ✅ هدف۲ تا ۳۰ مهر : ۸۱⏳ من ب خودم قول دادم وقتی کسی با نظرم موافق نیست یا بد دهنی میکنه یا دوست داره دعوا راه بندازه چون آدم بدبختیه باهاش بحث نکنم پس منتظر ریپم نباش 🌹کاربری دست سه تا کاربرای قدیمی تعلیقی اینجاست پس از تضاد تاپیک
امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤