2777
2789
عنوان

رابطه رو تموم کنید و برگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 91 پست
من اینکارو با شوهرم کردم طاقت نیورد بعد یک ماه باز برگشت گفت نمی تونم بدون تو زندگی کنم 

ای جان خوشبخت بشید😍😍

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اینجا نپرس فقط بلدن یک جمله کلیشه ای  جوابت بدناونم اینه  که چیزی که اوردی بالا نخور ... ...

وای اره همش دستورا این 

طلاق بگیر جدا شو مهریه ات رو بگیر اگر خواستگاری داری قبول کن خب 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت بهتر میتونی قضاوت کنی اما معمولا رابطه ای که تموم شده دوباره اوکی نمیشه شایدم حوصلش سررفته شاید ...

نه رابطه ما خیلی متفاوته ..چندین و چند ساله .عشق اولمه عشق اولشم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
میگم چرا زنگ میزنی میگه نباید بزنم؟؟دتم تنگ شده بوداگه یه بار بزنه جوابشو ندم چندین بارررر زنگ میزنه

به نظرم اصلا برنگرد تو این رابطه چون تموم شده میدونی چی میگم یعنی حتما به یه نقطه ای رسیدید که واقعا نمیشد ادامه داد بعد کات کردید دیگه اونم حوصلش سررفته 

خودم چون این اتفاق برام افتاده میگم همش وقت تلف کردنه بعد میگی چه غلطی کردم😑

ای جان خوشبخت بشید😍😍

البته من شرایطم خاص بود من به خاطر  حسودی کات کرده بودم و اگر نه شوهرم واقعا بدون اغراق میگم ی ادم بسیار بسیار خوب سالم با پرستیژ و شرایط خوب بود 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 
احتمالا حوصله ش سررفته من باشم به رابطه تمام شده برنمیگردم راسته میگن رابطه سرد شده عین چای سرد شد ...

یه بار گفتم بهش  ک حوصلت سر رفته تو قرنطینه ای ک یاد من کردیخیلی ناراحت شد .گفت تو اینقد چیزی ک وقتی زنگت میزنم فک میکنی حوصلم سر رفته یا  تو قرنطینه ام گفت برا سرگرمی زیاد هست 

منم دقیقا اینجوری بودم.... البته رفتارای من باعث جدایی شد،😂 هر چند ماهی یبار پیام میداد و دیگه خبر ...

منم بلاکش کردم😑😑😑

البته من شرایطم خاص بود من به خاطر  حسودی کات کرده بودم و اگر نه شوهرم واقعا بدون اغراق میگم ی ...

چقد خوب😍 .انءشالله ک پا به پای هم واسه هم بمونید

به نظرم اصلا برنگرد تو این رابطه چون تموم شده میدونی چی میگم یعنی حتما به یه نقطه ای رسیدید که واقعا ...

نه اخه من ولش کردم  رفتم.بعد دوباره برگشتم