2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 23 پست
کل خوبیاشو‌و بدیاشو توی شغلش دیدی؟؟😐😐🤒

خودش پسر خوبی بود،مادرش و کلن خانوادش خوب بنظر میومدن،پولدارم بودن و کلن دوتا پسر داشتن،میگم فقط ترسیدم باتوجه به وضع جامعه شغلش ک نمایشگاه داره الان درآمدش خوب باشه بعدا افتضاح

خب ترسیدم همیشه درآمدش خوب نباشه☹️🥺

اخه عزیزم بعضی اوقات خوبه یا بد

همیشه ک مث هم نیس درامدش ثابت شاید نباشه

مثلا یروز ۲۰تومن یبار۱۰تومن

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شماره مادرشو داریم

مادرت بهش زنگ بزنه بگه قمر در عقرب بود ( واقعا چند روز پیش بود) دیگه تازه امروز استخاره کردیم خوب دراومد دختر و پسر بیان هم بببینند

چون اینا اینجوری سنتی اومدند جلو همینجوری سنتی جوابشون بدی بهتر نه تو ضایع میشی نه اونا فکر بد نمی کنند

اره منم از همین ترسیدم،خودم معلمم

مشورت و تحقیق کن بازم از محل کارو درامد

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
خودش پسر خوبی بود،مادرش و کلن خانوادش خوب بنظر میومدن،پولدارم بودن و کلن دوتا پسر داشتن،میگم فقط ترس ...

پول خیلی مهمه اما همه چیز نیست

از اون طرف شما فقط به اینکه ظاهرشون خوبه اکتفا نکن

زمان زیادی واسه اشنایی بزارین

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒