2777
2789
عنوان

آخرین متنی رو که کپی کردین پیست کنین اینجا🤪😁💫

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 87 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@twinkelgirl     @13vida79     @نیکی0     @marefat70   ...

مرسیییی😍😍😍😍😍❤❤❤❤

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@twinkelgirl     @13vida79     @نیکی0     @marefat70   ...

آخریش این بود🤦‍♀️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
😂😂😁 من منکراتی بود نتونستم بزارم😅😅

یکی لینکو خواسته بود ساعت حدود ۸ تو سایت بودم اونموقع کپی کرده بودم 

بهم بگو چی بود 😜😜

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خیال می کردم؛ عاشقت نمیشم…●♪♫

اگه نگات کنم، یه کم!●♪♫

یه روز توو خوابمم نمی دیدم؛ واسه تو جونمم بدم●♪♫

دلم یه کاری کرده؛ با غرورم…●♪♫

که مثلِ بچه هام، تا از تو دورم!●♪♫

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز