2777
2789

نومودونم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم#  

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

من درست کردم . اَبر نازک بود . خیس کردم . روش خاگشیر ریختم بعد ی دستمال خیس میزاری روش . ۱ روز درمیون میری با اسپری اب میزنی بهش . نیاز نیس خاکشیر را بزاری جوانه بزنی . یه لایه نازک هم بریز رو اَبر چون اگه کلفت بریزی احتمال گندیده شدن داره ‌. فک کنم کامل گفتم😊

خانومها واسه سبزه عید از این کوزه ها بگیرید دورش دستمال کاغذی خیس کنید بکشید بعد تخم شاهی یا تخم ریحون رو خیس کنید همه جای کوزه بمالید بعد کوزه رو پر از آب کنید ی بشقابی چیزی هم بذارید زیرش ک ابش ک خارج میشه تو خونه نریزه هر جایی هم بذارید در میاد خیلی هم خوشکل میشه من هر سال همین جوری میکارم

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یک هفته قبل از عید اقدام کنید 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

عزیزم هر جایی که مد نظرته از قبل تعیین کن   2روز تو آب خاکشیر خیس بمونه بعد خاکشیر رو هر جایی دوست داری رو هر چیزی بزار بعد روش از این پاکت نایلونی ها هست بپیچ دورش بعد سه روز جوانه میزنه😁😁بچه میخوابونم درست نتونستم تایپ کنم