2777
2789
عنوان

قبول کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پس معلومه اهل زندگیه  باهم باشید  شما از پولی که میاد تو حساب مشترک گاهی بهش بگو یکم ...

آره

الان ی تاپیک دیدم گفته بودن خانومه انقد واسه شوهرش جم کرده از خودش زده ک شوهره اخر ببخشید هار شده رقته ی زن دیگ گرفته

مشابه اینو من تو اشناهای خودمم دیدم

زن باید خرج کنه نباید همش جمع کنه ک اونجوری کلاهش پس معرکست

آره الان ی تاپیک دیدم گفته بودن خانومه انقد واسه شوهرش جم کرده از خودش زده ک شوهره اخر ببخشید هار ش ...

ببین بعضی از زنان خیلی بد ازخودگذشتگی میکنن

مثل یه مادر رفتار میکنن

مرد از زنش زن میخواد نه مادر زنی که ناز کنه و اون ناز بخره

اون خانم کارش اشتباه بوده هرچند که نمیدونم کدوم تاپیک رو میگین 

ولی یه خانم باید خوش لباس خوش تیپ باشه و با خرج کردن اعتماد بنفس خانما بالا میره 

نمیگم خیلی خیلی خرج کنی که از اون ور بوم بی افتیااااا

درست بجا خرج کن 

خانمی که سرکار میره ماهی یکی لباس میخواد 

خانومی که سرکار میره طلا میخواد

هر چیزی که از حد تعادلش خارج بشه ازار دهنده اس

فقط مرد منظور اینکه من باهاش شریک نشم ک از حقوق منم استفاده کنه اما خب چطوری بهش بگم مثلا قرار گذ ...

بهشون بگو تو خوانواده ما اینجوری رسم نیست درسته که باید زنگیو باهم ساخت اما خوب کارای خونه و بچه داری و تربیت فرزندان با شماست ... و کارای بیرون بر عهده شما نیست ! شما که نمیتونین هم کمک خرج خونه باشین و هم توی خونه کار کتین و اگر هم کار بیرون اتجام میدین اون حق خودتونه نه همسرتون ...‌ دیگه حرفایی که گفتمو خودتون یه جوری به نامزدتون بگین 😁😁

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ببین بعضی از زنان خیلی بد ازخودگذشتگی میکنن مثل یه مادر رفتار میکنن مرد از زنش زن میخواد نه مادر ز ...

بله موافقم

خواهر خود من خونه داره ینی انقد جم کرد واسه شوهرشو خودش مث گداها گشت ک الان شوهرش واسش تره هم خورد نمیکنه

میگم ابجی تو انقد پولداری چرا مث گداها میگردی

بهشون بگو تو خوانواده ما اینجوری رسم نیست درسته که باید زنگیو باهم ساخت اما خوب کارای خونه و بچه دار ...

اونم کی اینارو بگه

منه سادههههه ی بی زبووووون😂

اونم کی اینارو بگه منه سادههههه ی بی زبووووون😂

😂😂 بابا بی زبونیرو بزار کنار بحث زندگیته 💔

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اگه بتونم خواهر

انشالله میتونی 😁❤❤

مرسی عزیزم❤

قربونت ❤