2777
2789
عنوان

شام چی میخواید درست کنید شب؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خودم تکرار میکردم اشکال نداره اشکال نداره اشکال نداره😂😂😂

😂😂😂خوب کاری میکنی😅

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بچه ها من سوپ دارم چی بزارم بغلش ؟شوهر من سوپ و به عنوان غذا نمیخوره،چی درست کنم کنارش؟

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
بچه ها من سوپ دارم چی بزارم بغلش ؟شوهر من سوپ و به عنوان غذا نمیخوره،چی درست کنم کنارش؟

مرغ سوخاری کن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اهوووم شوهرم دوس نداره 😒 از اونا نیستم واسه خودم تنهایی غذا درست کنم

حتما به خاطر دل خودتم شده درست کن مگه ما چقدر زندگی میکنیم که نخوایم  حتی یبار غذای مورد علاقمون رو تنهایی برای خودمون درست کنیم و بخوریم

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

شام که داریم از شام دیشب 

دیشب شوهرم دیر اومد گفتم کجایی واسه خودت من باید فقط اینجا حمالی کنم بهش برخورد رفت خوابید شام هم نخوردیم 

منم که سرکارم برم خونه فقط میخوابم الانم قهریم دیونه طلبکار هم هست

سوپ_شام_نیست# 😁

😂😂😂دقیقااااا

خیلی تلاش کردم تو این سال ها سوپ و به عنوان شام تو پاچه شوهرم بکنمش،نشد😅

کنارش کوکوی مرغ بذار خوشمزه ست آسون هم هست 

مرغو بذار بپزه یه کم که به روغن افتاد و مزه آب مرغ گرفت چند تا سیب زمینی هم پوست بگیر بنداز توش وقتی با هم پختن بیار بیرون سیب زمینی رو بکوب یا رنده کن مرغ ریش ریش کن خنک شد تخم مرغ بزن و نمک و فلفل و زردچوبه میتونی یه کم زرشک هم بشوری بریزی توش سرخ کنی خیلی خوشمزه میشه

شام که داریم از شام دیشب  دیشب شوهرم دیر اومد گفتم کجایی واسه خودت من باید فقط اینجا حمالی کنم ...

آخی،اوقات خودتون تلخ نکنین،ولش کن