2777
2789

اینستارو وارد فضا کنید تا از طریق اکسپلور تحت تسلط قرار بگیرن تا ساعتها وقتشون گرفته بشه ..

برنامه ریزی کنید براشون! ۱۲ سال مدرسه بعدش دانشگاه بعدش کار و ازدواج 

و اینجا هیچ‌روحی متعالی نمیشه ، جز تلنگر و جدا کردن خودش از ماتریکس

به خودمون بیایم و خودشناسیو شروع کنیم آگاه بشیم و آگاهیو رواج بدیم🙏🏻🌹

تلنگر#   آگاهی#    ماتریکس#  

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماتریکس چیه؟

#ماتریکس چیست ؟

ما واقعیت خودمان را با نظامات اعتقادی و باورهای کسانی که ما را کنترل می کنند، متجلی می سازیم. برخی از این نظامات میلیونها سال، و بعضی هزاران سال قدمت دارند، و برخی نوظهور هستند [ این واقعیت ماتریکس است ] این نظامات و برنامه ها بایستی واسازی شوند.

🌈 @Sublnil

ایمپلانت ها بخشی از لایه اول برنامه سازی هستند. ایمپلانت یک کریستال انرژی است که انرژی الکترومغناطیس قوی را وارد میدان انرژی شخص می کند. آنها را چندین زندگی قبلتر و در طی قرنطینه زمین در میادین انرژی قرار دادند. و باعث شد که ما از منبع، خود برتر یا خویشتن حقیقی ، و نور درون ، قطع شویم ..

نوعی شخصیت دوگانه شکل گرفت ، یک خود حقیقی و یک خود مصنوعی! همه ما سطحی از شیزوفرنی را تجربه می کنیم.
همه نظامات اعتقادی بر بنیان این شکاف اولیه ساخته شدند و درون ایمپلانتها قرار گرفتند.

به نوعی می توان گفت که آنچه «من» می خوانید در حقیقت ایمپلانت شما است!!

مأموریت اولیه همه ما روی زمین ترمیم این شکاف است، که برای این کار بایستی از خویشتن کاذب قطع ارتباط کنیم و با خویشتن حقیقی/برتر/درون ارتباط برقرار کنیم. با اتصال به خویشتن درون، برنامه ماتریکس واسازی می شود!

🌈 @Sublnil

اصولا فرد با دو گزینه روبرو است :

1. ماندن در ماتریکس
به دنیا می آیید :
در 5 سالگی مهد کودک ، 7 سالگی مدرسه، بعد کالج و دانشگاه، غیره...
شاغل می شوید، 27 سالگی ازدواج، بچه دار می شوید، در پایان بازنشسته می شوید، در 72 سالگی می میرید.
مرخصی هایی داشته اید و اوقات فراغتی هم روزهای شنبه یا پنجشنبه وقتی بچه ها خواب بودند، پیش می آمد. کل فرایند دقیقا طوری طراحی شده است که شما بدانید چه کاری بکنید و چه بگویید و چه رفتاری داشته باشید!!
👈🏻 بیشتر مردم این را انتخاب می کنند چون به نوعی راحت و امن است. راحت است، اما سالم نیست. عمیقا ناراضی و افسرده و بیمار می شوید، و می پرسید، «من اینجا چکار می کنم؟»

2. با ایجاد تغییرات و عادتهای زندگیِ  روزمره،
از برنامه ماتریکس خارج می شوید. ..در کوتاه مدت سخت و در بلند مدت بسیار رضایت بخش است. اما ماتریکس واکنش نشان میدهد. هرکاری بتواند می کند تا شما را عقب نگه دارد و پایین بکشد. همسر، فرزندان، دوستان نزدیک، حتی حیوان خانگی جلوی شما را می گیرند. همه برنامه ریزی شده اند تا جلوی شما را بگیرند. اما هربار شما کاری خارج از ماتریکس انجام می دهید آزادی بیشتری کسب می کنید. حوزه دسترسی انبساط می یابد و رابطه با خویشتن حقیقی درون تقویت می شود.

برای آگاهی دوستانتان لطفا به اشتراک بگذارید.🙏🏻🦋

با تشکر از کانال تلگرام زمین نو 🌎

@Ocean_Sub " 🌊
🌈 @Sublnil | جادوی خواسته ها

مگه زندگی اینا نیستن به چی فکر کنیم و رشد کنیم 

به رشد روحمون ، 

دقیقا برنامه ریزی شدیم که فکر کنیم زندگی فقط این هاست و تمام!!

آیا هدف خالق ما فقط همین بوده ؟

اگر در مسیر رشد حرکت کنیم پاسخ این سوال رو میفهمیم و با همه وجود درک میکنیم 🥰♥️🤩

من اصلا نفهمیدم رشد روحمون رو چیکار کنیم مثلا 

شما باید خواهان رشد باشید تا مسیر رو پیدا کنید 🌹

از چنل های قانون جذب و پیج های مفید شروع کنید با کمک قلبتون 🙂 پیشنهاد میکنم استاد عرشیانفر رو سرچ کنید در دوره ۲۱ روزه رایگانشون شرکت کنید خیلی آگاهیتون بالا میره 

در مسائل قانون جذب و خود شناسی و کائنات کتاب های مفید با نویسندگان موفق رو مطالعه کنید مثلا کتاب نیمه تاریک وجود ، چهار اثر فلورانس ، راز ، محدودیت صفر 

هر موقع حس کردین وقتشه شروع کنید 😍♥️🙏🏻 این مسیر انقدر زیباست که دوست ندارید تموم بشه