2777
2789
عنوان

بزرگترین اشتباه زندگیتون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله زودتر به تفاهم برسین و مشکلتون حل بشه💜💜

فدات عزیزم

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 
من وقتی میبینم طرف اب میشم ۱۲ سالم بود نمیدونم ال چ فکری میکنه دربارم🥲خیلی سخته 

اخی الان چند سالته؟

اشکال نداره بابا بچه بودی

من چی؟😭😭

زندگی چقدر شبیه ماسولست،سقف خیال یکی کف روزمرگی یکی دیگست✨

۱۸سالم بود خیلی گیر داد باهاش رفیق شده بودم کم کم فهمیدم منو برای سرگرمی میخاد اما کوچیک بودم و خر بهش وابسطه شده بودم 😢دوسال باهاش بودم تا ازدواج کردم خیلی عذاب وجدان دارم اصلا بهش فکر نمیکنم حالم بد میشه

چی خوندین

زیست شناسی،علوم گیاهی،دانشگاه پیام نور،البته اگه دوتاکلاس کنکورمیرفتم وکمی به خودم زحمت میدادم پیراپزشکی هم قبول میشدم الآن دستم توجیب خودم بود

لعنت# به تنبلی

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
من کلکسیون اشتباهاتم  ولی خوشحالم که از پس این اشتباهاتم تونستم زندگیمو جمع و جور کنم و به بی ...

افرین بهت واقعااا👍

۱۸سالم بود خیلی گیر داد باهاش رفیق شده بودم کم کم فهمیدم منو برای سرگرمی میخاد اما کوچیک بودم و خر ب ...

الهی عزیزم

اشکالی نداره جوون بودی و خان برای همه پیش میاد

زیست شناسی،علوم گیاهی،دانشگاه پیام نور،البته اگه دوتاکلاس کنکورمیرفتم وکمی به خودم زحمت میدادم پیراپ ...

کنکور واقعا ناعادلانه و اعصاب خورد کنه 

نظرتون راجب رسته حقوق چیه 

منم الان تو همین دو راهی ام ک کنکور بدم یا حقوق بخونم

پیراپزشکی اوردم منتها ازاد و نرفتم 

و هروخ شروع میکنم ناپیوسته میخونم

امروزم روز اخر ثبتنام کنکور☹️

۱۸سالم بود خیلی گیر داد باهاش رفیق شده بودم کم کم فهمیدم منو برای سرگرمی میخاد اما کوچیک بودم و خر ب ...

بهش فکر نکن .مقطعی هست این چیزا ‌.براهمه ممکنه پیش بیاد .منم دوس پسر داشتم ولی اون موقع عقلم درهمین حد بود .خودتو عذاب نده دوستم 😊

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست