من هیچوقت ناهار درست نمیکنم خودم که ناهار نمیخورم شوهرمم سرِ کاره
منم مثل شما. راحتم کلا😅
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم تا وقتی بچه نداشتم همینطور بودم،ولی حالا مجبورم ناهار بذارم.خیلی هم بدغذا هستن
خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
منم تا وقتی بچه نداشتم همینطور بودم،ولی حالا مجبورم ناهار بذارم.خیلی هم بدغذا هستن
اره خب بچه کلا شرایطو عوض میکنه
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
اینطوری خیلی خوبه تازه امشب شامم درست نمیکنم مامانم گفت شام بیایین اینجا خوبیش هم اینه تو یه ...
اره خیلی
من این شانسو ندارم ک دعوت بشم شام، چون ن مامانم این شهره ن مادرشوهرم
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
اما خب خدارشکر همسر من غذام درست نکنم هیچی نمیگی طفلی.
اره خداییش. اما خب خدارشکر همسر من غذام درست نکنم هیچی نمیگی طفلی.
منم بعضی شب ها هیچی درست نمیکنم آماده یه چیزی میخوریم یا سفارش میدیم ، همسر منم هیچی نمیگه اما خودش هم غذا درست نمیکنه اما بابام دستپختش عالیه شبی که مامانم حوصله نداشته باشه خودش غذا درست میکنه و حتی ظرف هارو هم میشوره
Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))
منم بعضی شب ها هیچی درست نمیکنم آماده یه چیزی میخوریم یا سفارش میدیم ، همسر منم هیچی نمیگه اما خودش ...
اینطوری خیلی خوبه ک مرد سختگیر نباشه. من با این ک شوهرم صب میرع شب میاد اما نصف کارای خونرو انجام میده تایمایی هس. خدا حفظشون کنه
اینطوری خیلی خوبه ک مرد سختگیر نباشه. من با این ک شوهرم صب میرع شب میاد اما نصف کارای خونرو انجام م ...
دقیقا شوهر من تو بچه داری زیاد کمکم میکنه من دو تا جوجه دارم که حدودا نصف کارهاشون با شوهرمه اینطوری زیاد بهم سخت نمیگذره کلا خیلی خوبه مرد تو کار خونه به همسرش کمک کنه
Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))